asos.com

dresslily

Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z tonzes.com Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.

lost

Ak sa plati VISA - kartou, tak to je ako platba v kammenom obycajnom obchode. (Pozor, ale Maestro karta nedokaze platit online, teda raz som taku mal a nevedela, VISA, VISA electron, MasterCard, to vedia..)

Napr:

Vyberies si tovar, potom pri plateni si vypises kam to chce s poslat a potom:

(Ak mas bankomatovu kartu)

Napises to 16 miestne cislo
0123 4567 8901 234
a opises expiraciu napr v tvare 07/13 (mesiac/rok)
A este opises CVV (alebo take nejake cislo, na opacnej strane karty, kde je podpisana)
(PIN kod ktory clovek zadava v bankomate na internete nikde nezadava)

A len stlacis "Pay" ci nieco take..

Za par sekund si ten obchod zobeire z tvojho bankoveho uctu CEZ tu kartu co si tam opisala peniaze :)

(fyzicky tomu obchodu pridu na ucet za 4-5 dni, ale uzna to okamnzite, ziadne poplatky si za to nikto neberie, LEN obchodni kplat cca 2-3% zo sumy, ale to uz zakaznika netrapi :) )

Ak ti nieco nie je jasne, kludne sa pytaj :)

xyzz

PayPal práve že nemám.. Myslíš typický prevod online, nie? Tak to chcem platiť, lenže niekde som čítala že si z to banka strháva dosť veľké pálky za prevod na zahraničný účet

lost

Ak je to kartou, tak si strhne takmer uplne nic, respektive mozno 10centov za platbu kartou, ak to uz nie je zahrnute v poplatkoch za vedenie uctu :)

Cize ak platis kartou (alebo kartou CEZ paypal - vyssia bezpecnost sa da povedat asi) tak sa opisuju cisla z karty (bankomatovej karty). 16 miestne cislo. vies s nou platit online ?