cvičenia sam(a)

Príspevok v téme: cvičenia sam(a)
99julyet99

ahojte, založila som novú tému lebo som sa nevedela nájsť v nejakej starej.
Zaujímalo by ma ako ste sa rozhodli ísť do fitka, alebo na zumbu, na nejaký šport do fitka. A hlavne či ste išli 1x sami alebo s niekym a či to nie je blbé prísť sam a ako sa na to pozerajú tréneri alebo tí čo precvičujú.
Ja už dlhu dobu zvažujem zajsť na zumbu, len mám z toho take zmiešané pocity a neviem ich prekonať.

majkaaa

Videla som sa a povedala si dosť,musím schudnúť. Kľudne som šla do fitka sama,kúpila si permanentku na mesiac a začala cvičiť. (Podotýkam,už asi rok pred týmto rozhodnutím som tam bola párkrát s kamarátkou,takže prostredie pre mňa nebolo až také nové,ale ani nie dôverne známe)V každom dobrom fitku Ti tréner,či obsluha za pultom ukáže ako a čo cvičiť,nie je to problém. Začínala som cvičiť mala som 86 kíl,teraz mám 60. A vo fitku je úplne bežné,že tam chodia sólo tak ženy,ako aj muži. Nik sa na Teba nebude čudne pozerať. Ale hovorím o klasickom fitku. Chodím tam doteraz a sma a vyhovuje mi to. Má to svoju výhodu,cvičíš,neklábosíš.

siwonka

ja chodim na tae-bo 2x do tyzdna asi mesiac... prisla som tam s priatelom, ale on siel do posilovne a ja som zatial isla poskakovat :).. baby tam chodia vacsinou tie iste.. 1x som sa tiez bala...no treba sa odhodlat a nebat..oni ta nekusnu :))

skusala som aj sama doma cvicit, ale to som si robila prestavku a nebola som odhodlana vydrzat do konca..takto tam po hodine cvicenia vydrzim aj ked zo mna leje pot, ale je to podla mna lepsie :)

timkaaa

no ja som už bola vo fitku a tak som tam bola s kamoskou, sama radsej nejdi :D
bola tam jedna zena, ktora nam radila co mame ako prve robit a kolko. takze tam bude jeden clovek ktory vám poradi :)

a co sa tyka zumby ja to doma tancujem, naco minat nato peniaze ?

rew

99julyet99> tancujem salsu, zacala som hlavne kvoli kondicii, prvykrat som isla s kamaratkou, potom som mala pauzu a do dalsieho kurzu(ine centrum) som isla sama.. na zumbe som bola zatial raz :) tiez sama.. zumba a podobne aktivity kde sa cvici v skupine su v pohode, proste dojdes a budes sa snazit robit to co ostatni, hlavne to ber s usmevom ak sa zo zaciatku nechytis :) ja som sa postavila dozadu aby som nikomu nezavadzala a skackala (co mozno nie je vzdy to najlepsie riesenie kedze som chvilkami nevidela precvicujuceho :D) zvazovala som aj fitko, ale tam osobne nemam odvahu ist sama kedze netusim co tam mam robit :)