zlomenina stehennej kosti

delphia

poznam zopar pripadov,ked poberali opatrovatelske, ale nepocula som, zeby mali nejake velke problemy. netusim.nastastie neriesila som..
ale samozrejme treba za tym ist.

delphia

aha, takze uz jeho stav bol horsi a j predtym :(

ano, ak sa budes starat o imobilneho pribuzneho, mas narok za urcitych podmienok na poberanie opatrovatelskeho prispevku. vsetko ti povedia na urade prace soc. veci a rodiny. ale k tomu treba vyjadrenie lekara ohladom miery imobility.

llllll

dakujem za rady-nemyslim velmi ružovo,pretože s tou nohou mal problemi už pred neštastným padom(zapal sed.nervu-nasled.odumretie nervu-jeho chôdza bola problemová,za pomoci palic)plienky,...atd.čo sa týka starostlivosti-budem musieť dať vypoved a venovať sa (môžem dostať opatrovne?asi nie -nevadi volako to prežijem ved je to otec..Ma niekto podobnu skusenosť?

delphia

este skoro na nejaku postel. vsak najprv bude na pooperacke, potom na oddeleni, po case bude prelozeny na rehabilitacne oddelenie. takze netreba hned hadzat flintu do zita. este je veeeelmi skoro vyslovovat nejake zavery. ano, ide o vaznu diagnozu a vo vysokom veku o to viac. ale otec sa moze zmobilizovat, nehovorim ze bude behat jak srnka ale nemusi byt uplne imobilnym leziakom.
takze vyckat, cas ukaze.
drzim palce

silviklh

musi ti ju predpisat lekár.ale treba to dať potvrdiť aj positovni a potom ti ju moze vydat vydajna zdrav.potrieb.odveci doktori..ze zozente si.... :D

llllll

Dnes ,pri navšteve v nemocnici mi lekar povedal ,že si ju mame zohnať,vzhladom že otec bude lôžkovy(už sa asi nepostaví),