ženy, je podla vás dôležité čím sa chlap živí?

M74

Tiež som počul že v amerike je smetiar celkom vážené povolanie. U nás je to fakt na spodnom rebríčku povolaní, aj keď na základnej škole chcel byť smetiarom každý druhý ( aspoň za mojích čias ).
Práca SBS-kára u nás veľký morálny kredit nemá. Na druhej strane aj takáto profesia je potrebná. Asi je to o ľuďoch, niekto potrebuje mať partnera s prestížnym zamestnaním a niekomu stačí že je dotyčný dobrý človek.

doubledog

jasne, ze to zeny riesia a vacsine by to nevyhovovalo.
zeny ocenuju muzov s istym spolocenskym statusom, a to SBSkar nema.

goccia

nie je dolezite, cim sa zivi, ale je dolezite, ci to, cim sa zivy, zodpoveda jeho schopnostiam. ak je niekto schopny robit narocnejsiu pracu ale z lenivosti sa nesnazi a zoberie pracu napr. SBSkara, tak takeho partnera by som nechcela. ale ak viem, ze jednoducho ta praca SBSkara je ako sita na jeho schopnosti, tak ho predsa nebudem nutit robit nieco ine. kazdopadne by som chcela, keby moj partner robil narocnejsiu pracu a lepsie platenu, ako robim ja.

lost

pocul som ze vo finsku ci kanade maju 10 000 USD smetiarsky plat :)

kazdopadne minimalne 5000 USD to byt moze..

to je len tak cca 100 000 Sk pre porovnanie :) a ked bol dolar silnejsi, bolo to takmer 1,5x viac..

george303

Normalna praca ako kazda ina ... Unas je napr. velmi dobre platena praca smetiara maju cca 700e mesacne ... Ja by som to robyt nesiel ale chapem kazdeho cloveka kto to robit ide ved preco nie ?? Hanbit by sa mali ty co nepracuju ....

xy:)

zalezi aky robotnik a aky manazer. co sa tyka sbs, nemozeme o tom hovorit ako o remesle, kedze to s vyrobou nema nic spolocne. ako podradna praca mi to nepride, pretoze dnes je to s tou pracou tak ako to je, ludia potrebuju z niecoho platit ucty.

jahodka123

SBS-kár a podradná?? A to si jak na to prišiel ? Žiadna práca nie je podradná a to si zapamätaj ! Vôbec sa tým nezaťažuj. Pracuješ ? Pracuješ. Zarábaš? Zarábaš. Čo si kto o tom myslí, na to sa vyser...