Môže sa vrátiť všetko do starých kolají ?

Príspevok v téme: Môže sa vrátiť všetko do starých kolají ?
princess88

Ahojte, mám priateľa cca 3 mesiace. Zo začiatku bolo všetko krásne,stále mi volal, písal, chodil za mnou aj keď medzi nami je diaľka cca 200 km. Vôbec mu to nerobilo problém. Teraz po 2,5 mesiacoch sa všetko zmenilo. Už mi skoro vôbec nevolá, keď mi zavolá alebo náhodou napíše tak mi síce povie že ma veľmi miluje a nikdy neopustí, ale už takmer 3 týždne za mnou nebol, napíše mi iba ,, keď sa mu dá,,. Už si nevie nájsť ani 2 minúty čas na sms alebo mi zavolať ako dakedy. Volali sme spolu hodiny a každú chvíľu teraz sa to vôbec nedá porovnať. Mali sme už krízu, ale všetko sme si vysvetlili a bolo všetko v pohode. Mám pocit že som mu veľa odpúšťala a dala som mu akúsi istou že ho neopusím, lebo ho milujem. Bojím sa, že môj vzťah ide dole vodou, ale nechcem to lebo mi na ňom veľmi záleží. Poraďte čo mám robiť, nechcem aby sa to skončilo, ale nemôžem byť na všetko sama ... chcem aby sa všetko vrátilo do starých kolají, kedy bolo všetko krásne ... poradte mi prosím... Ďakujem Priateľ má 23.

rebellin

Hmmm, poznáte sa tri mesiace a už ste mali krízu. Akosi skoro. Ja to vidím tak že tvoj priateľ je ešte nezrelý pre vážny vzťah, ty mu dávaš najavo ako ho veľmi miluješ a s ním to nepohne. Čo by druhí dali zato keby mali takú istotu. JohnnyQ napísal že vzťah na diaľku nemôže fungovať. Väčšiu sprostosť som ešte nepočul. Samozrejme že môže ale jedine ak ide o obojstrannú lásku a nie že jeden ľúbi a druhému je to jedno. Vtedy to totiž nemôže fungovať ani keď sú spolu od rána do večera.

iwus93

čo si myslíte o takom vzťahu, že baba ešte študujúca na strednej škole (ešte má do konca 1 rok) chodí s chalanom ktorý pracuje a býva v Anglicku o 11 rokov starší od nej?? Ona chce ísť za ním do Anglicka ked dokončí školu. Chodia spolu 10 mesiacov a boli spolu možno spolu tak 5 mesiacov spolu ak sa to tak dá zrátať. A teraz vravela, že chcú toto leto zásnuby a o rok nato svadbu? Mne sa to zdá smiešne. Nie je to našťastie moj prípad

princess88

ja nechcem abysa to skončilo ... spravila by som pre to všetko ... ale musí chcieť aj ten druhý :( nahám tomu asi čas ...

joja01

no to už uvidíš, len nebud nanho velmi naviazaná. Ćas ukáže. Ale ked by ste sa rozišli tak netráp sa. Nájdeš si oveľa lepšieho

princess88

niekedy sa stáva že vzťah vydrží aj na diaľku, áno rozmýšlali sme aj nad bubúcnosťou a vravel že je ochotný zobrať si niečo do podnájmu v mojom okolí... ja neviem fakt :(

joja01

vravíš ked sa mu chce tak odpíše.. ked sa u teba zastaví tak porozprávaj sa o vašej budúcnosti že aké má plány s tebou. kolko mas rokov ?

princess88

no ani som veľmi nežiarlila a keď áno nedala som mu to najavo, práve mi volal, že prečo ho celý den ignorujem... povedala som mu že ma ignoruje on celý čas ja mu možem písať aj 987867 sms a neodpíše mi iba keď sa mu chce .. a chcem aby to bolo ako pred tým... spravila som chybu ?

JohnnyQ

Vztahy na dialku nemaju zmysel. Ako ste si to vobec naplanovali ? To chcete takto drzat vztah alebo sa chystate aj pre spolocnu buducnost ?
Inac sa dalo cakat ze priatel nevydrzi stale v takom stave ze bude za tebou chodit ci udrziavat s tebou kontakt. Myslim ze teraz prehodnocuje ci je spravne takto nadalej zostat. Prepac ale podla mna vam to uz dlho nevydrzi, rozchod sa blizi..

joja01

rozhodni sa sama čo urobís, ty to vieš najlepšie aký je on. Ale pozeraj hlavne na seba, aby si netrpela kvoli človeku ktoreho ani nepoznás, lebo je pravda že ho este nepoznas 3 mesiace je to velmi malá doma. a neverím ze je to už čistá uprimná láska ktorú cítis k nemu.