Do maja dole 5 kil! poraďte!

veronika1211

to je len dobre :) hlavne doobeda by sa malo najviac pit, pretoze vtedy najviac pracuju oblicky a samozrejme aj pokozka je tomu vdacna hlavne vo vyssom veku. najlepsie cistu vodu, alebo nesytenu mineralku.
poznala som tiez jednu babu co bola zvyknuta pit denne liter kofoly. ked s tymto zlozvykom prestala, schudla 10kg za 3 mesiace (ale treba podotknut ze mala naozaj velku nadvahu).

iwus93

Veronika: ja dosť vela pijem tak 2-2,5 l vody :) v škole viem vytrúbiť 1 l do tej 12:00 a spolužiačky sa len divia ako to dokážem :D

Feliss

baby precitajte si temu "jedalnicek , prijem kalorii" co som sem jan hodila..tiez som potrebovala poradit..tam mi baby poradili vseetko co sa tyka stravy..ale "schudnuta" v podstate povedala najpodtstatnejsie...podrobne to mate na mojom prispevku...

veronika1211

zo 75 na 70. prve kg isli dolu naozaj rychlo a aj bez cvicenia. teraz to ide pomalsie ale v tomto style jedenia pokracujem. viem co hovorim ked som pisala o tom vecernom jedeni bielkovin.
ale budem vam drzat palce. mozno ked budete viac pit a menej jest tie vecere, pojde to. a ked nie, tak to netreba riesit, u vas to asi nie je take urgentne :)

iwus93

veronika 1211..a z akej váhy si schudla ak sa smiem spýtať? lebo s menšej nadváhy sa chudne lahšie ako z normálnej váhy

veronika1211

schudnuta, presne ako vravis. ja som za vyse mesiac tymto sposobom dala tiez dolu 5kg.
akurat sa obavam ze tu ide o chudnutie prave z minimalnej vahy na tu najminimalnejsiu, takze takyto rezim bude prd platny :)

schudnuta

schudla som za asi 6 mesiacov z vahy 74 kg na 56 kg ktore si uz 2 roky drzim, ako ?

-pravidelne pitie /cista voda, nesladene caje, minimalne 2 litre
-jedenie 5 - 6 mensich porcii
-doobeda sacharidy, ovocie, poobede bielkoviny zelenina
-pohyb

A HLAVNE NIE ZMENIT STRAVU NA 3 MESIACE, ALE ZMENIT STRAVU NA CELY ZIVOT, presne ako u mna, vela stastia ;)

veronika1211

precitajte si radsej chudnutie-ako.sk
aj priberanie aj chudnutie potrebuje urcitu starostlivost a nie ze "zerem vsetko a nepriberam" priberanie ani chudnutie nie je o tom ze jem sladke a nepriberam/nejem sladke a nechudnem.
a okrem toho telo este neukoncilo vyvoj, takze sa nesprava uplne bezne ako u napriklad u 25 a viac rocneho cloveka. telo nie je stroj.

misheliiiiik

ja som min. rok schudla tak, že som nejedla sladkosti, a namiesto nich somjedla ryžové chlebíky.. ako normálne som jedla normálne rańajky obed, na večeru dáke jablko, a pomedzi to , ryžové chleby a žiadne sladkosti, plus som každý deň strašne vela cvičial

iwus93

No napr. moja spolužiačka schudla tým že nič moc nejedla tak schudla asi 7 kg za 10 mesiacov a teraz nevie pribrať vyzerá jak vyžla a pritom je také somariny typu Mila, Kinder Bueno atď . ako je to možné?