Protištekací obojok

Misha2

Urobila som objednávku na PET 853, s ktorým som spokojná, plní účel, pes nešteká zbytočne a dlho... fungoval hneď od prvého použitia - pes síce nereagoval na zvukové upozornenie, ale keď došlo k el. výboju už áno, zapamätal si to a už zbytočne nešteká, od vtedy obojok nosí iba keď je doma sám a susedia sa prestali sťažovať. Čo sa týka výboja, nie je taký silný, že by psovi ublížil, skúšala som jeho silu na vlastnej koži!!
kupované na www.eobojok.sk

Terka23

Pro našeho pejska jsme museli také pořídit, protištěkací obojek. Jeho štěkání znamenalo plno nepřátel, v podobě naštvaných sousedů. Protištěkací obojek by měl být pro psíka nepříjemný, ale v žádném případě bolestivý. Obojek jsme pořídili tady: www.elektricke-obojky.sk
Pomohli nám i s výběrem vhodného obojku, pro našeho pejska. :)

Erik821

Ja si myslím, že týranie je to, keď toho psa strčíš do bloku, kúpiš mu šaty sprosté, a chceš, aby ten pes žil tvoj život.......sú určité hranice.....ja mám skúsenosti s obojkom, a je to lepšie, ako kúpiť pre psa hocijaké "dievčenské blbosti". môj pes naučil rýchlo, na čo ten obojok slúži, a už vie dobre kedy smie a kedy nesmie štekať. Už to nenosí, len keď j na to dôvod, a je šťastný, kľudný verte tomu...a ani susedia sa nesťažujú ako predtým. Skoro každý týždeň sme sa stretli pri plote, aby sme riešili prečo náš pes šteká na suseda. Každý je spokojný. Tí, ktorí tu píšete, že je to týranie psa, možno, že ste v živote také niečo nechytali v ruke, ani neviete na čo to slúži....je to v mene pet-trainer, potrebuje to rozum aj toho psa aj majiteľa....a vôbec tu nehovoríme o 220V.

Rebeka1

Čaute! My máme skúsenosť. Sme veľmi spokojní, a si nemyslím, že týrame nášho psa. Mesiac to máme doma, a už to pes nosí bez toho, že by ten obojok bol zapnutý. Prvý týždeň nosil zapnuto celý deň, po týžd. to nosil iba v noci, už po mesiaci to nosí v noci a obojok je vypnutý. Takže my sme spokojní. Kúpili sme preto, lebo susedka asi pol roka má doma mačku a pre nášho psa bolo jedno či v noci alebo cez deň šteká na tú zlatú mačku. Ďakujem!

DomiMimi

Caute, hneď by som vytkol že niekedy to vždy vina majiteľa PSA , vlastne áno , pretože sme si vzali 11 mesačného psíka z ulice a mali ho pred tým iný majitelia ktorý si s ním nevedeli dať rady, mám ho 2 mesiace a nevie bez"placu" ostať doma ani 10 minút , snažíme sa ho cvičiť veľa sa mu venujeme ale nejde to. Nieje to náš prvý psík. Tak myslime nad obojkový. Pomôže????? Ďakujem Dominik

Deria

Ohromne Tonka, takze vy mate klud....ja nechapem, ludia kupia naozaj vsetko, co im kto nabulika. Zlyhali ste, neviete vychovat psa, radsej mu nasadite elektricke impulzy, lebo to je najpohodlnejsie. Ano aj ja som mala moznost otestovat na sebe taky obojok, nie je to nic prijemne a pre psa uz vobec nie, naopak. Len aby sa vam to raz nevypomstilo. Ked vas alebo niekoho vas pes niekedy pohryzie, ci chyti traumu a narusi mu to psychiku, aby ste sa necudovali.

Tonka459

Ahojte, mne sa elektricke obojky tiež moc nepozdavali, no nakoniec sme si jeden zaobstarali zo stranky www.elektricke-obojky.sk a po nočnom štekani je kľud. Obojok si možete nastavit na najmenší impulz, skušali sme to aj na sebe. Nie je to pre psa vobec nebezpečné.

Deria

chudak pes. rhea, zapamätaj si, ani jeden pes nie je sprosty, sprosty moze byt len majitel. toho by som nakopala do riti, ked si nevie psa vychovat. a ako som spominala, ak nejde inac, existuju aj setrnejsie metody nez eletricke pecky. niektorym psom moze taka debilna "vymozenost" totalne znicit psychiku.