ach to chudnutie

Príspevok v téme: ach to chudnutie
demetria

to chudnutie ide tak pomaly... joj za 3 mesiace len 2 kilá dole, mám 18 rokov, 173cm a 83 kg chcem 62-67kg(nechcem byť veľmi vychudnutá)- momentálne by som bola šťastná aj za 79 kg, za každé kilo menej, viem, že sa až tak veľmi nesnažím ale aj tak, moja kamoška je tiež tučnejšia a ona za dva mesiace schudla 6 kg. Moja nadváha mi nejak extra neprekážala, jasné necítila som sa úplne úžasne a sexy ale teraz začínam cítiť hlavne na kolenách ma bolia kĺby a kosti, a hanbím sa ísť s tým k lekárovi lebo mi aj tak povie, že mám nadváhu a ja to viem, preto chcem schudnúť

add

alebo mozes pozriet
-odkaz odstránený-
www.foreverliving.com
nwa-slovensko.com
www.tianshi.sk
www.agel.com
-odkaz odstránený-
pripadne ine MLM systemy. Vyhody-dostanes viac informacii k pripravkom, mozes zarobit ak si ochotna obchodne sa spravat.Dolezity je vsak marketing-vstupne nvesticie,navratnost,sposob vyplacania a vyska bonusov,trendline firmy,... to vsak uz nesuvisi s temou

lilek

demetria vobec nie je zle ak chudnes pomali....mas sice vyssiu vahu takze by to malo ist rychlejsie / tak ako pri tvojej :tucnejsej: kamaratke ale asi mas spomaleny metabolizmus takze ho musis nastartovat :)ako? musis jest a cvicit :)

musis jest 5 krat denne male porcie, na ranajky si daj spaldovy rozok, so sunkou a zeleninou alebo ovsene (ja jem spaldove, celozrne vlocky) s ovocim, kedze sa ja teraz ucim na skusky a za chvilu mam statnice chodim cvicit rano (mam osobnu trenerku, 3 krat do tyzdna, 90min, a potom 60 minutovky) po cviceni si davam hned ovocie napr. banan, a do HODINY sa musis normalne najes(TAKZE ZIADNE HLADOVANIE PO CVICENI) napr ryza a kuracie prsia, zelenina, potom na desiatu mozes si dat napr tvaroh a ovocie, ovocie jedz max do 16:00, a vecera bielkovina a zelenina, ked nevydrzis opat spaldove pecivo k tomu :)

ja mam 172 cm, zacinala som na vahe 78 a teraz mam 74 takmer po 2 mesiacoch, ale vaha nie je dolezita...svaly nieco vazia takze urcite nezalezi na tom kolko chudnes skor ide o to kolko mas svalov, cim viac svalov tak tym lepsie spalujes ;) kapisto?

demetria

ja by som strašne chcela do konca tohto roka schudnúť min. 15 kg, teraz mám 82kg a najidealnejšia váha, teda taká akú by som mala mať je 62kg takže potrebujem ešte veľa chudnúť, snažím sa ale ide to pomaly, najhoršie je, že celý týždeň keď je vonku pekne tak musím byť doma a učiť sa a cez víkend keď nemám čo robiť a chcem ísť na bicykel tak je hnusne :(

add

prepac,vo vcerajsom prispevku 19:30 si obed nespomenula a starsie mi unikli.principialne ale si myslim to iste, co doporucili aj ini, vyvazena, pravidelna racionalna strava je potrebna. Zmena myslenia je vsak tiez velmi dolezita - napr. nechapem, aky zmysel ma vazenie 3 krat denne. Zvysuje Ti to pohodu, posilnuje to tvoju sebadoveru?Ak nie,naco s tym stracas cas,energiu a zatazujes mysel.Zacni sa mat rada a rob veci pre seba, nie proti sebe.Mne trvala zmena v mysleni cca rok, bez zvlastnej diety to vsak viedlo k ubytku 11 kg.

add

demetria,pises ze chodis do skoly a nechodis na obedy.Myslim, ze uspech v chudnuti je podmieneny psychickou pohodou.V skole je zrejme psychicka zataz vacsia a Ty by si mala hlavne vedome vyriesit toto.Napr. rozlozit skusky na dlhsie obdobie, priebezne studovat,nezatazovat sa kratkodobymi neuspechmi (aj tak na zivot maju minimalny vplyv) a pod.Pritom pravidelna strava, primerany pohyb urobia vela. Rozhodne viac doporucujem vareny obed, ako nejake pecivo s kakaovou plnkou.Zdoraznujem pravidelny stravovaci rezim, pritom priprava stravy a pohoda pri jedle je velmi dolezita - cim viac pohody, tym lepsie travenie(napr. sa velmi dobre pribera jedenim pred zapnutym televizorom,ked nevnimam co jem a krmim sa hotovym fast-foodom). Ak mas chut na sladke,je to mozno potreba vonkajsej stimulacie pre mozog. pozri si ucinky zelenej kavy - svetol. V mechanizme posobenia blokuje vstrebavanie glukozy a stimuluje tvorbu energie z telesneho tuku. Navyse je v tom aj psychicka pohoda, lebo kavu aj tak pijem denne hlavne pre oddych a pohodu.Vela uspechov.

smajliQa

demetria...... ked chces jest sladke, zvol inu formu... urcite nie sladke pecivo..

pecivo je samo o sebe dost nevhodne k diete a co je este horsie ja SLADKE PECIVO.
zmrzlina je vhodna, dokonca obcas aj do diety.. podotykam obcas.. ale podla toho aka..

No a urcite nie o pol siestej vecer...
Sladke zvol na ranajky v podobe musli, alebo vlociek z medom, ..

demetria

myslíte, že je v poriadku keď si napr. ako dnes dám niečo sladké poobede ako okolo pol 6 ako olovrant aj večeru? :D potom už nič samozrejme nejem/ mala som nanuk a potom také pečivo s kakaovou plnkou

Sisi135

Demetria ja som zhodila dosť ale prsia mi ostali len akosi spevneli a trochu akoby sa vydvihli čo je super. Ale to záleží od tvojho tela kde začne ,,vypaľovať" drž sa!