Muž rak

Diduska34

Ze vraj raci su verny?s jednym som chodila a ten mal stale chut spoznavat nove baby a mne tvrdil ze ma miluje....tak aka to je vernost ?

mia500

moj bývalý partner bol rak, velmi fixovany na mamku vzdy jej dal prednost predomnou, dost ziarlivy, a o jeho obetavosti sa vobec neda hovorit... ale bol na druhej strane toleranty pracovity a verny. asi tak. ja som blizenka, on nezvladal niekedy moju rychlost a nevyspitatelnost zas :)

Fidelity

môj terajší priateľ je rak, tak som zvedavá, čo z toho bude.. aj keď som ešte neštudovala kompatibilitu s vodnárom :) tá vernosť by ma potešila hádam najviac - po predchádzajucom vzťahu..

smajliQa

nesmiete zabudat na to, ze ked teda uz vam zalezi na partnerovom znameni, mali by ste v tom pripade pozerat aj na to svoje. lebo nie kazde sa znesie s Rakom..

alore.

raci su najlepsi,velmi mili,obetavi,laskavi,ked sa zalubia tak podla mna navzdy. Su velmi rodinne zalozeni a co je najdolezitejsie su verni a ked ta naozaj miluje spravi pre teba vsetko co ti na ociach vidi :)

hviezda01

..noo..tak ja mam muza raka,som s nim 18 rokov,a musim povedat,ze ten sa teda roboty neboji...nieje rak,ako rak..takze nemozem suhlasit s danymi prispevkami...podla mna tak nezalezi na tom,aky je ten dotycny znamenie,je to prosto v cloveku..v mojom znameni sa tiez na mna moc netrafili..:-)..takze,nesud cloveka podla toho,ake je znamenie,ale podla toho,aky je..ale suhlasim s tym,ze je tolerantny,trpezlivy...

smajliQa

rofl.. nie nie.... to je jasne ze nie, kazdy clovek je iny... a myslim ze som vela zleho nenapisala... len vies.... zit tri a pol roka s niekym a potom zistovat jeho negativne stranky... zda sa ti to ako vecnost.. :)

Adamkrt.... tak pozor na ne :)

rofl

smajliQa ja som tiez rak, ale podla mna to co sa tu popisalo urcite neplati na kazdeho raka. a to ako na zaklade toho, ze si chodila s jednym rakom, ktory bol kreten, tak posudzujes teraz vsetkych?