žiarlivosť

Príspevok v téme: žiarlivosť
FERGIE

ahojte. Neviem v čom je problem, či mam nizke sebavedomie, alebo priliš žiarlim... Mam priatela, verim tomu, že ma lubi, aj mi to dokazuje, hovori, proste nemam pochyb ze ma lubi,viem ze ho pritahujem, pretoze sa tak neraz vyjadril, a vie mi aj povedat , ze vyzeram dobre, proste dava mi najavo všetko ako to ma byť. No niekedy ked je v našom okoli ine dievča, dajmetomu krajšie než ja, mam pocit že sa na nu pozera, že sa mu paci,, nerobi to az tak okato a nie na každu, ale mam pocit ze uz to urobil par krat, a mne v tej chvili klesne velmi sebavedomie, neviem prečo, ked si osobne myslim ze nevyzeram zle. čo mam robit? som si ista ze ma chce, ale neviem sa zbavit toho pocitu.

alena.m

a to uz ake vysoke sebavedomie ma mat ta zena, aby ju to nezabolelo. Docerta aj s vysokym sebavedomim, docerta aj s chlapmi. Naco su, je s nimi len ostara, klamu, podvadzaju, je to zberba. Kvoli nim ma vacsina zien pokazeny zivot

bShade

Chlap ma rad pri sebe vyrovnanu pohodacku zenu, ktoru nerozhodi situacia, ked sa v jej okoli vyskytne ina zena. Zachovaj chladnu hlavu, nezacni panikarit, chlap to oceni a bude si ta vazit. Ked zneisties, zacnes rypat a naznacovat, ze si bezdovodne nespokojna, chlap automaticky zacne s Tebou jednat ako s malym upistanym deckom a to nikam nevedie.

ta3

dievcata, to co Vas trapi, to su normalne a bezne veci, ktorych sa nemate co bat, casom na to dozrejete a uz sa nad tym iba pousmejete

goccia

je to nizke sebavedomie. ak vas to utesi, tak pocitajte s tym, ze ta dotycna, od ktorej sa citite skaredsie, ma toho sebavedomia mozno este menej ako vy. aj keby ste to na nu nikdy nepovedali.

Urgentne

Ahoj Anetocka :), musis si uvedomit ze na svete je vela krasnych dievcat omnaho krajsich ako ty ale aj omnoho menej pritazlivich.Ked si neni s tvojim partnerom tak on denne urcite takych stretne vela pokyal ide len o to ze ju nepo a len ju zbada na ulici nic sa nemoze stat to je normalne a preto si toho ano netreba vsimat aj uz mas potrebu sa strachovat tak skor z prostredia kde tvoj partner travi dlhsi cas,pracuje,zdrziava sa a celkovo tvojim nepriatelom moze len osoba kt. aspon trochu pozna a vedu spolu rozhov,takze to co je na ulici a pod. nech netrapi samozrejme ze nemozes byt ziarliva ani zato ked tvoj partner ma takuto osobu vo svojej blyzkosti mozes byt len obozretna a starat sa aby si bola pre partnera zaujimava a stale ho vedela potesit a nenudit ak v takom pripade by ti ta osoba nemala vobec ohrozovat, no ak si s nou aj napriek tomu nieco zacne vedz ze potom si on nezasluzil teba a ty zato nemozes ale najdolezitejsie aby bol pri tebe stastny a neznudeny ak vies ako nato nemas sa coho ani koho bat!Takze na tom pracuj na to sa sustred a len tak nenapadne ho obcasne skenuj aby si mala vzdy rozhlad o veciach ale zbytocne prosim ta neziarli!! :DD

Anetočka :)

Rozhodne sa nemusiš ničoho bat :) ved predsa aj ked sme zamilovani, stale mame oci a nie len pre jedneho človeka.. to si kazdý musime priznat :).. sama sa priznam mam priatela uz skoro 5 rokov no vždy ked vidim nejakeho pekneho muža sa nanho pozriem.. a chlapi to iste :) je to proste normalne.. a svoje sebavedomie maj na mieste a vobec ti nemusi klesat :) ked ta miluje ako vraviš, moze sa pozerat na milion prekrasnych žien, no ty budeš prenho ta, ktoru chce a miluje :)

FERGIE

no je to totiž tak, že chemia je medzi nami vzajomna, to viem.. a jasne nemam problem priznat ze prave moj priatel nie je najkrajši možno na svete, ale ja aj ked vidim niekoho ineho, naschval sa nebudem pozerat, aby som ho nezranila nahodou , beriem ohlad na to , predvidam . ale vy chlapi neberiete ohlad. a este je mi aj trapne to zdovodnit, prečo som smutna a čo mi je,..