Hľadám hercov!!!

Príspevok v téme: Hľadám hercov!!!
NatalieIss

Dobrý deň.

Mám sedemnásť rokov a mojím snom je stať sa režisérom. Jedno je však chcieť a druhé zasa tento sen uskutočniť. Mám všetko, čo potrebujem pre natočenie krátkeho, asi 7 minútového klipu, okrem tej hlavnej veci a tou sú herci. Keďže mám toľko rokov koľko mám, nemôžem nikomu ponúknúť honorár, čo je asi hlavná vec, pre ktorú ľudia robia všetko, čo robia. Avšak, možno keď spomeniem konkrétnu tému môjho videa, niečo sa tým pozmení.
Moja téma je jasná: a to poeticko - umelecký, tak trochu "morbídny" príbeh lásky, zrady a pomsty a zároveň protest proti problému, ktorý mi leží na srdci: obchodu s bielym mäsom. Je to zároveň videoklip k piesni od Lady Gaga, Bad Romance, ktorá o tomto probléme rozpráva.
Koncept a scenár videa je v podstate trochu podobný tomu oficiálnemu videu, ale je trochu poľudštený, aby tomu mohlo rozumieť viac ľudí a aby to nebolo príliš náročné na "výrobu."
Keďže sa jedná o scenár pre tanečnú pieseň, bude sa tam aj tancovať, samozrejme, choreografia je vopred pripravená a navrhnutá tak, aby to každý mohol zvládnuť.
Ak sa teda nájde nejaký skalný fanúšik Lady Gagy, človek, ktorý sa nudí a chce sa zabaviť a zároveň robiť niečo konštruktívne, alebo chce spoznať nových ľudí, budem nesmierne rada, ak sa mi ozvete. Viem že požadujem dosť, ale môžem zaručiť, že to nebude márne snaženie.
Konkrétne hľadám dve dievčatá alebo mladšie ženy vo veku od 16 - 20 rokov a dvoch hercov približne v rovnakom veku. Možno to teraz vyznie divne, ale fakt som už zúfalá, pretože nemôžem nikoho zohnať a veľmi by som túžila toto natočiť.
Takže ak by ste mali niekto záujem, ozvite sa mi na môj mail:
t.filipkova@gmail.com, alebo mi napíšte na pokec na nick NatalieIssabel a môžeme sa dohodnúť.

Vopred vám všetkých ďakujem a budem nesmierne rada, keď sa mi ozvete.

LabyTT

Keby to bol pornofilm s peknymi mladuckymi 17 rocnymi chlapcami a dievcatkami tak by som sa prihlasil, este by som ti aj celu vec zasponzoroval, co ty na to :P Nespravis radsej nieco take? :D

jankaaaaaaaaa

jezis, a my odkial to mame vediet???? ona tu hladala hercov pred rokom a uz sa neozvala, tak co myslis, ze my mame doma vestecke gule a mame info o vsetkom?