Second - hand

Bubliii

Skúsenosti so sekáčmi nemám. Vždy mi povedali, že oni odoberajú zvyškový tovar z Tesca, HM a pod. Ale v Nitre teraz otvorili nový obchod Dorkas - na tržnici - a tam sa dajú doniesť veci na darovanie. Stačí vypraté, netreba vyčistené v čistiarni.

tin_tin

Ak ste niekedy uvazovali ako otvorit second hand a ako podnikat, tak vam odporucam tento e-book, vsetky potrebne informacie su tam, dokonca aj kontakt na dodavatela ak potrebujete

secondchance.sk

smajliQa

tpch.. presne ako moja skusenost...
a ja na nicom a nikom nechcem zarabat...tiez som bola najprv v domove, ale po tejto skusenosti, uz nikdy!!!

tpch

Do detskeho domova ani nahodou!! Mam otrasnu skusenost! Decka su namyslene a drze, pozaduju vylucne nove znackove veci. Dost odvadzam na daniach, aby ich stat uzivil..

soffa

gadget2 -ja som tam doniesla veci vyprate,co stali 2 roky v skrini a vobec som za to peniaze nechcela!!!!nie som na to odkazana.veci mam z anglicka kde som 3 roky pracovala,tak co trepes?????? ;-D

gadget2

Toto sme my slováci, že keď sa ideme niečoho zbaviť, tak aby sme ešte na tom zarobili. Pritom už aj v Čechách je bežné veci najskôr vyčistiť a potom zaniesť na charitu.

Čo poznám chritu u Križovníkov hneď vedľa Karlového mostu v Prahe, tak oni to oblečenie dávajú každému, kto príde požiadať o pomoc. Ľudia tam nikdy nenájdete nič ošumelé alebo roztrhané.

Bývajú tam dokonca značkové veci, ktoré boli oblečené raz alebo dva, prípadne ešte s vysačkou.

A tá čistiareň je pre prípadne infekcie kože, lebo aj charita musí byť krytá, že nie je prípadným šíriteľom....

A na záver poviem len toľko, že som rada, že nesedím len doma, ale zažijem nové lepšie veci v okolitých štátoch, lebo Slovensko je skutočne sto rokov za opicami.

smajliQa

presne.... koxo, aj tak to nahadzu jedno druhe na kopu, a nestaraju sa o to, a oni este chcu blocek z cistiarne... no a teraz tam donesiem dve vrecia vycistenych veci a kto tu cistiaren akoze zaplati::: chcem im nieco dat, .. zadarmo. a este mam za to platit, aby to bolo ciste, ked si to aj tak v tom sekaci kupi nejaky spinavy cigan?? pardon. ale dovi.. krasne slovensko..