Ohanbie

RNG

Pracovat proti prirode v mene mody je nerozumne. Rozhodne nie je vobec nutne sa holit tam, to je len modny vystrelok a dost nebezpecny.

TinaM

Ja osobne riesim tento problem uz niekolko rokov, ale musela som sa zmierit s tym, ze dokonalo hladka "tam dolu" nebudem. Vzdy mi chlpky zarastaju (nech sa holim cimkolvek a v akomkolvek smere), takze som presla na elektricky zastrihavac (muzsky strihaci/holiaci strojcek) ktory sice neholi dokonalo do hladka, ale zaroven vobec nedrazdi. Chlpky su kratsie ako milimeter,takze mne osobne (ani mojmu priatelovi) to neprekaza. Chce to trosku praxe, ale k ziletkam sa uz nevratim.

JahO_Odka

Mne to s jednorázovými žiletkami absolútne nešlo :) Skúšala som kadečo a teraz mi sadol až otcov holiaci strojček, ktorý som mu znárodnila. Všade ho hľadá, ale nedám :D

loolo

ahoj mam 13 rokov a mozem sa holit?
lebo ja som sa holila a mi zostali cervene skvrny ?? dajte mi prosim radu dakujem

AdamKrt

Mimochodom, ked uz mas vyrazky, tak sa prestan holit a musis nechat tomu cas, aby sa to zahojilo a pokozka bola normalna. Inak si VZDY tie vyrazky strhnes a budes to mat stale zapalene. Okrem toho sa odporuca holit v smere rastu chlpkov. Vraj pri holeni proti smeru to zarasta. Vyskusaj, uvidis. Len netlac, lebo tlacenim na strojcek to viac rozdrazdis.

AdamKrt

Umyt v teplej vode, nechat zmaknut. Pred holenim umyt sprchacom, puzit dobry holiaci jednorazovy strojcek, OSTRY... Dobru penu, ci gel na holenie. Idealne antibatkerialny. Po holeni oplachnut studenou vodou, osetrit balzamom, alebo vodou po holeni. Musi sa to vydezinfikovat. Po pol hodine az hodine, znova balzam. Nakoniec natriet telovym mliekom, idealne nejake s obsahom aloe vera, alebo cajovnikom australskym, ci vytazok z grepu. Ked sa holis vecer, nedavat si uz spodnu bielizen, az rano.