anorexia + bulímia no stále tučná

Príspevok v téme: anorexia + bulímia no stále tučná
Alyssa

Prosím Vás...mám taký problém...v minulosti som mala fázu, že som nejedla skoro nič, schudla som 8 kíl za asi 2 mesiace, potom bolo všetko ok...potom som sa však začala nárazovito prejedať (nie od hladu, ale od pažravosti) a začala som vracať...a nakoniec som aj pribrala a teraz sa snažím jesť tak aby som zase schudla lenže...celý deň je to super, jem presne podľa plánu lenže akonáhle príde večer, ja zjem všetko čo vidím a neviem prestať a nakoniec idem vracať, ale stále váha nejde dole...najväčším problémom je to nekontrolovateľné jedenie večer. Nie je to od hladu, cez deň jem každé 3 hodiny nejakú tú porciu ale moje chute sa večer proste nedajú zastaviť..viete mi s tým pomôcť? Rozmýšlala som aj nad psychológom, ale neviem či mi pomôže...

m012maja3

Mima,bulimia urcite.na anorexiu to nevyzera.ved vahu nemas 32kg.si v norme.tak ako vacsina bulimiciek.takze hladaj rychlo psychiatra!

mataBB

mima potrebujes psychiatra, lebo ty mas anorexiu alebo bulimiu...a sama to dobre vies, inak by si nepisala do takejto temy..

mima78964531

Ja mam s tymto tiež taky problem.Všetko čo zjem vyvratim.Bola som aj u psychologičky.Ale nie koli tomuto ale koli niečomu inemu.
Dostali sme sa k teme o maminom priatelovi že k nemu chodievame na obed,že ona tam varí.A tak sa pytala kolko jedavam a tak.Tak som jej povedala tak stručne niečo.A ked položila na stol blok (kde si to zapisovala) a šla telefonovať,bolo tam velkymi pismenami napisane BULIMIA???? ANOREXIA???
To určite nie.Ja len chcem byť chuda,chcem aby ma ostatny chvalili za to ako vyzeram...
Meriam 160 cm a važim 58 kíl...Je to dosť.Som krpata a obezna.Inakšie sa vahy nezbavim.Len vždy ked sa vyvraciam,ostanu mi fialove kruhy po očami a mama ma podozrenie a psychologička jej povedala to iste čo tam mala napisane...Nepojdem na žiadne liečenia!Ja pomoc nepotrebujem!Ja som tučna a chcem schudnuť.Nie je to nič zlé!Neviem ako im to mam vyhodiť z hlavy a mimochodom mam 15 rokov.

angelička

fakt skus sa niečim zamestnat, niečo rob v domácnosti, ak chodiš do školy, uč sa čitaj si, chod von so psom, športuj, chod na prechádzku s kamoškou, s priatelom, a rozne iné aktivity, musiš jednoducho tie myšlienky sustredit niekam inam...
a vyhladaj nejaku odbornu pomoc, asi to len tak lahko nepojde, ale odbornici ti lepšie poradia ako na to...
:-)

Alyssa

To je práve ten problém, že ja aj jem 5x denne ale večer absolútne nemám nad sebou kontrolu, snažím sa aj niečo robiť ale tie myšlienky na jedlo sú tu stále... ale chápem, nedá sa s tým len tak pomôcť, ale Ďakujem aj tak..

angelička

vracním neschudneš....
vy bulimičky máte jeden problém, myslíte si, že ked vraciate, tak zo seba všetko dostanete von, ale to nie je pravda, telo si vždy z toho jedla niečo zoberie a priberáš preto, lebo utrapene telo si vezme každý kusok, ktorý mu dožičiš a uloži si ho na horšie časy.
Už je x tém o tomto všetkom, ale stále sa nájdu dievčatá, ktoré si myslia, že vracaním schudnu.
Musiš začať normálne jest 5 krat denne malé porcie. večer sa musiš hlavne niečim zamestnat, aby si nemyslela stále na jedlo a nepokazila to.
držím palce...