Nechapem tomu..

Príspevok v téme: Nechapem tomu..
Marissaaaa

Ahojte chcem sa s vami piradit lebo jauž dalej neviem.Proste už velmi dlho trpim tym že napr. videli ste serial Monk?..ako sa on spraval?..ja mam niečo podobne i ked ovela slabsie ako on..proste ked idem z domu niekde musim strasne vela krat skontrolovat ci som vypla zehlicku,ci je plyn vypnuty,ci su okna pozatvarane proste vsetko..ja si myslim ze raz by stacilo lenze ja musim minimalne 3 krat !..a to dost lezie na nervy pretoze potm vzdy vsade meskam..lebo proste skontrolujem a tak si hovorim co ak som to neskontrolovala poriadne a vyhorime alebo cosi take?!..a potom idem znova chapete...e to na h... dost :/...tusim je aj diagnoza na to co mi je ale nepoznam ju...co mam robit?

H2O

Mohla by si vyskušať b-komplex forte, konkretne by ma zaujimalo, či by na ocd mal vplyv niacin, v pripade ak je u teba pričinou tychto stavov nedostatok serotoninu sposobeny nedostatkom tryptofanu, tak niacin by tie symptomy mohol zmierniť.

odpoved

jj obsedantno kompulzivna porucha, neboj sa ty to nemas az take zle, ale na druhej strane by si s tym mohla nieco zacat robit, napr. u odbornika alebo sa porad s priatelmi co by oni robili...vela stastia :)

Marissaaaa

Presne toto to je dakujem..uplne to sedi na mna aj ked chcem este dodat ze napriklad ak ide o poriadok v yte v tom vobec :D...praveze zvyknem mat doma dost casto neporiadok a vobec mi to nevadi...