dovolenka

soffa

tiez som bola vo vsetkych troch a mam podobne nazory.Jednoznacne Chorvatsko chodim tam uz niekolko rokov,a ked tak Makarska riviera,ak ti vyhovuje kamenista plaz,Chorvatsko ma najcistejsie more,plno Slovakov Cechov..lahko sa dohovoris.Bulharsko nic moc,spinave more plaz a hlavne ta kultura,vsade smetne kose,v mori sinice.TAliansko ani nahodov,tiez spinave more,,ale to je vsade tak ak mas pieskovu plaz..je taka zlta voda.nepekna..Najdrahsie je taliansko,potom Chorvatsko(drahe jedla a alkohol) a v Bulharsku sa najes asi za tolko kolko na Slovensku

bibionce

my sme boli pred 3 rokmi v bulharsku, slnecne pobrezie - hotel sredec.3*** mali sme ranajky,letecky na 12 dni a parada. vsetko za 10 000 sk. ale bola som sklamana plazou. vsade boli spaky od cigariet a ked si si nekupil lehatko, tak si musel lezat az na konci plaze za tymi lehatkami. to sa mi jedine nepacilo. inak su tam dobre trhy, diskoteky. za obedove menu ( polievka , pivo a rezen s hranolkami) sme platili 150 sk.tento rok sa chystame do grecka. najlepsie zakyntos.

Janulik33

Ja som bola niekolko krat v Chorvatsku na ostrove Brac, mestecko Supetar. Je tam krasne, vela plazi, more ciste. Si mozes vybrat na ktorej plazi chces byt. Ci s pozvolnym vstupom, co je dobre pre deti a starsich ludi, alebo rychly vstup a krasne vlny. Ak mas auto, ostrov mozes pochodit a skusit aj vysnivanu plaz Bol.- Ta plaz je z drobnych bielych kamienkov a azurovo modrej vody. Chodi tam ale vela ludi a uz na obed je tam tlacenka. No ale byt na Braci a neskusit aspon raz Bol, to akoby si tam nebol.
Boli sme raz aj v Grecku. Bolo strasne horuco, dostali sme tam alergiu na slnko. Tak sa moc nepacilo.
Tento rok ideme prvy krat do Bulharska na Slnecne pobrezie. Su nan dobre ohlasy, tak som zvedava.

maria1113

nikki, aj my sa chystáme v júli do Chorvátska, konkrétne do Trogiru, dúfam, že počasie vyjde a bude teplo. Ty si bola v ktorej dalmácii?

nikki.7

Bola som vo všetkých troch krajinách a možem povedať, že pre mňa jednoznačne Chorvátsko. Bola som tam 13 krát a vždy na inom mieste. V Bulharsku som bola raz a nebolo to nič extra a Taliansko,tam som bola asi 4 razy a vždy sa mi páčilo. Zo všetkých krajím tam bolo najteplejšie, v júli tam dosahuje teplota aj nad 40 C.More je síce také trochu špinavé,ale podľa toho na akú pláž sa dostanete.

To je ale len moj názor,ktorý sa nemusí zhodovat s ostatnými.

smajliQa

ak sa nechystas do Benatok, Rima alebo Verony, tak Taliansko v ziadnom pripade... More je velmi spinave, a tie plaze.. no podla toho kam...

Tiez by som Benatky odporucila skor na jar, Benatsky karneval alebo nieco podobnem pretoze v lete je tam velky smrad.

Chorvatsko.... pre mna Slovensko s morom... vela slovakov, cechov, si ako doma, len tam mas more.. ja osobne nenavidim kamenistu plaz, takze rpe mna absolutne nie...

Vyhrava Bulharsko... kedze sa tam leti, je to najdrahsia varianta z tychto troch, no isto najlepsia.
Slnecne pobrezie to isti... osvedcena klasika.. treba ale vybrat dobry hotel..

Ak by bolo na mne, radsej by som si stovku alebo dve prihodila, a vybrala last minute do Turecka, alebo nejaky ostrov v Grecku.