Kvalitná psychologička v Žiline, Čadci...

aanonymm

MUDr. Richard Grof- pan doktor, velky profesional, mozem povedat ze mi zachranil zivot, a to som vyskusala xy psychologov v okoli.
Sedenie- cca 20 eur- ale oplati ti sa, garantijem.

Monami

K pani Šutorovej je vôbec problem sa dovolať, mne sa to podarilo az na neviem kolky pokus a potom mi sestricka oznamila, ze uz ma plno a novych ludi neberie....ale neviem aky je momentalny stav

Lisa S.

Caute existuju v Za nejake terapeuticke sedenia s viacerymi klientmi podobnych problemov alebo len sedenia s terapeutom za zatvorenymi dverami.?

ratana

chcem sa spýtať tých, čo majú skúsenosť s Mgr. Šútorovou , že koľko berie za sedenie ? a aká je asi čakacia doba na vyšetrenie ? ďakujem

zlomena

Hladam si dobru psychologicku v Ziline a rada by som opat otvorila tuto temu. Ak mate akekolvek odporucanie na niekoho dobreho, prosim sem s nim :)

Ja osobne mam - nie prilis dobre -skusenosti s dvoma psychologmi v Ziline a to pani Kollarova a pan Skokan.

No k pani Kollarovej uz hadam ani po predchadzajucich prispevkoch nemam co dodat, je to vrchol neprofesionality, na aky len tak nenatrafite :) Niekto ju tu nazval "hulvatkou" a to uplne sedi. Je vulgarna, netaktna, pocas sedeni zvykne obedovat, rozhadzana nevkusna kancelaria je jasnym odrazom jej vnutorneho ja :) cakacia doba 2 hodiny, pocas sedenia asi 10x telefonuje a dalsich 5x vbehne do kancelarie jej kolegyna psychologicka, ktora sedi o dvere dalej, a ku ktorej by som tiez nikdy urcite nesla.

Pan Skokan naopak velmi profesionalny, objednava vas na minutu presne, ziadny telefon nezvoni, plne sa vam venuje pocas celeho sedenia. Mne vsak osobnostne vobec nesadol, bol velmi vecny, snazil sa pytat trefne otazky, ale na mna to posobilo az chladne a neosobne, nedokazala by som mu doverovat. Akoby mu chybala empatia, ktora je podla mna zakladnym osobnostnym predpokladom psychologa. Ja som vsak velmi citliva dusa a niekomu by urcite mohol vyhovovat.

listok

Možem sa spytat pani Šutorova vobec nezdviha telefon, treba sa u nej inak objednat alebo ako to vlastne chodí ?? pomožte mi prosim. Ďakujem :)

Drobec9

Aj ja som bolau p.Mgr. Šútoroveja možem len a len odporúčiť, veľmi príjemná žena, ktorá Vás vypočuje, poradí Vám. Mala som u nej cca 4 sedenia a som veľmi spokojná, vynikajúca terapeutka.

stastie1

Prosím Vás viete mi niekto viac povedať o Mgr.Sutorovej a ako asi prebieha také vyšetrenie? Ak sa môže o tom písať..Mám ísť k nej a dosť sa bojím.Dakujem.