Priberanie z vody?

Príspevok v téme: Priberanie z vody?
Leanne

Ahojte
rozhodla som sa, že mi treba zhodiť nechutne nabrané zimné kilá.
Takže už dva týždne dodržiavam pitný režim cca 1,5 - 2 litre vody /čistej, neperlivej/ vypijem denne, na raňajky väčšinou jogurt, obed polievka alebo kuracie mäso - menšie porcie a na večeru nejaké ovocie. + samozrejme tie 2 litre čistej vody.
AVŠAK za tie dva týždne som neschudla ani kilo, ale mám o 3 kilá ešte viac!
Poraďte, čo robím zle??

jjj3212

Dva tyzdne jest dva jablka denne. Zhodíš 15 kg. Po tejto diete zacnes behat kazdy den 60 minut je jedno ci rano na obed alebo vecer. Zacni kontrolovat obsah tukov a sacharidov. Jedz tri krat denne. Pi vody kolko chuti. Daj si precistenie organizmu voda sol 2 litre az kym ta prezenie. Potom hlavne sportuj a jedz kolko chces.

klarka_12

tak zalezi od toho, na co to chces uzivat. je to dobre na precistenie criev, na lepsie vyprazdnovanie, pocula som, ze aj zlepsuje plet. ja ho uzivam uz dost dlho, tak ako som pisala, k ranajkam a na zachod chodim pravidelne, ale na to nestaci len uzivat psylium.

klarka_12

sacharidy telo potrebuje, aby malo z coho cerpat energiu. minimalne v tych zakladnych troch chodoch denne by mali byt, ak uz ich nejete na desiatu a olovrant. ja pravidelne ranajkujem ovsene vlocky so susenym ovocim, orechmi, lyzicou psylia a bielym jogurtom. energie z toho mam dost a ziadna unava ma nechyta.

jajka001_

ja napriklad vajicka vobec nejem, resp velmi vynimocne. na ranajky si dam jeden rohlik alebo chlieb s maslom, syrom a co najvacsim mnozstvom druhov zeleniny ktore zrovna mam doma - redkovka, rajcina, paprika, salat, cibulka, cesnak (ak nejdem medzi ludi), k tomu caj s citronom a medom. salamy tiez nejem.

ververeka

to je to, ze slovo vydatny si kazdy predstavi podla seba.
ja som myslela napriklad taky rozok s natierkou, sunkou, rajcinou.
oproti jednemu samotnemu jogurtu to vydatne je :)