vztah - ako nato - rady

Príspevok v téme: vztah - ako nato - rady
Jozef F.

Zdravim vas, nebudem chodit okolo horucej kase a rozoberat tu moju minulost, proste som stale free. Niesom ziadny krasavec (aspon pri pohlade do zrkadla), ale zas nesom upadnuty do seba. Tym chcem povedat ze som komunikativny a mam zmysel pre humor (az moc) :D ... mam kamosov aj kamosky ale ziadny vztah.
--- aby som bol strucny, mam zaujem o jedno dievca kecame spolu na nete uz mozno dlhsie nez rok, boli sme uz spolu, vpohode sme kecali, pisali sms a volali, zdalo sa mi ze by nam to mohlo klapat ale ked som jej to povedal na rovinu ze sa mi paci, tak hned znervoznela ze ako si to predstavujem ze byva daleko (40km) a ze nechce vztah. pritom podla jej spravanie som si dost sluboval. po tom mojom priznani sme si dali mesacnu pauzu a teraz zase kecame ako predtym, ale nechcem jej to znova navrhovat a znova spravit tu istu chybu ze ju mam stale rad a pod. nejake rady ?

Jozef F.

nepametam presne, skor asi ja,ale natom nezalezi. no ano, asi to bude tak ako vravite, ze chce byt len kamoska, a podla vas je mozne ze casom bude chciet byt aj nieco viac ? alebo su zeny take ze bud na prvy pohlad alebo nikdy ?

nyky20

Podla mna chce byt tiež iba kamoška. Možno si len dobre rozumiete a nechce stratit kamaráta.

A kto sa ozval po tom mesiaci prvý?? Ona alebo ty?

Jozef F.

no hej znovu sme obnovili vztahy ale kto vie, co ked si mysli ze uz ju nechcem tak preto sa somnou bavi ? boze ja tie zeny nechapem :( ... vydrz mam som ochotny cakat aj rok keby som vedel ze po roku sa nieco zmeni, ale bojim sa ze ma sklame :( ze si najde ineho a budem si vycitat ze som jej to nepovedal znova ...

ta3

No, ja by som to este raz skusila, znovu ste obnovili komunikaciu, mozno zmenila nazor a zistis to len tak, ze sa skusis s nou o tom porozpravat, stratit nemas co, ale ziskat mozes vela, takze nevahaj, ale hovor s nou o tom osobne, drzim palce, potom nam daj vediet ako to pokracuje

rofl

ja by som sa s nou snazil castejsie stretavat, mozno by som sa pokusil najst nejaku spolocnu zalubu. ale ci by to nieco pomohlo...mozno by to malo uplne opacny efekt. a mozno si si jej spravanie len nespravne vysvetlil.

elsa5.5

ahoj,40 km nie je tak veľa,ale to dievča má zrejme záujem o kamarátstvo,no Ty si jej povedal čo k nej cítiš vieš ako zareagovala,tak treba hľadať dalej:)držím palce

angela85

podla mna vzdialenost nie je problem, ja byvam od mojho priatela vyse 100 km, ale sme spolu lebo chceme byt spolu.
a aj to dievca by si mohlo uvedomit ze ked je takyto intezivny vztah medzi muzom a zenou, ze to vzdy z jednej strany bude o trosku horucejsie.
rada skoro ziadna, ja som vzdy vstavila na uprimnost a to mi vzdy aj pomohlo. mozno daj tomu este trochu cas, ale zalezi od teba, ze ked chces od nej trosku viac, tak treba tu uprimnost, ale ked ti vyhovuje taky vztah a nic viac, tak jej radcej nic nehovor.