Kamaráti a partner

Príspevok v téme: Kamaráti a partner
Zmatena7

zdravím. s partnerom sme spolu 3 roky, za ten čas sme si prežili veľa zlého aj dobrého no stále stojíme spolu a myslím si, že z oboch strán je to skutočne úprimná láska. problém však nastáva keď sa ja chcem kamarátiť s mužským pohlavím... mala som veľa kamarátok za svoj život, ale pomaly každá ma zradila a ja postupne ale isto prestávam veriť na ozajstné priateľstvo medzi dvoma ženami (mám síce jednu kamarátku, za ktorú by som aj život položila, ale s ňou sa nemôžem vídať často).. a snáď mi dá každý za pravdu, že sa nedá byť stále len doma a čakať kedy bude môcť partner skočiť von. preto by som rada občas niekam vypadla s kamarátmi - kamarátov mám, ale viem, že väčšina by si so mnou dokázala predstaviť aj niečo viac. ale zároveň viem, že ľúbim tak veľmi, že podviesť by som nedokázala a ani nechcela. no napriek tomu sa môjmu partnerovi nepozdáva vidina toho, že by som trávila nejaký čas s opačným pohlavím, vraj sa to nehodí a v žiadnom normálnom vzťahu to ešte nevidel. čo si o tom myslíte vy?

rofl

ja si teda vobec nemyslim, ze niekomu hlasit, kam idem a o kolkej sa vratim, by bolo trapne. to, ze to robis, predsa z teba nerobi niekoho majetok. teda pokial sa informujete, co je s tebou a ci si v poriadku a zostane to v tejto rovine.

Zadana

Boze, ja si tu pripadam jak v 50 rokoch.Uplne suhlasim so Slobodnou, kazda sme majetok sama sebe a my podla nasho svedomia rozhodujeme co budeme robit a kam chodit a aby som musela niekomu hlasit kde som, s kym a ako dlho tam budem - tak ako sorry, ale je to trapne.Ja mam iba kamaratov a su to vsetko super ludia, s niektorymi sa poznam dlho s niektorymi kratsie.Ale su proste zeny, ktore si so zenami nerozumeju.Nechapem co je divne na tom, ze si zena vyjde na kavu pokecat s kamaratom.Boze

Weva

ked tak pripadne treba ist v skupine - moj priatel je ok ak ideme niekam ako partia ludi a vtedy neriesi ci su to zeny alebo muzi, ale stretavat sa s niekym vo dvojici - to nema rad a ani ja nemam tu potrebu...
Vadilo by mi to tiez (az na par zien, ktore dobre poznam uz dlho a stretnu sa sami preto, ze napriklad mne to nevyjde a tak poviem ved chod sam).

Ja moc na taketo "kamaratenie" neverim, ked tak ma s tym muzom spaja konkretne nieco - sport, zaluba, praca a vtedy je to vsetko v tom profesionalnom ramci, alebo su to stari znami co sme sa roky nevideli a chceme pokecat o starych veciach (to sa vsak stava raz za (5 rokov).

Ale chodit niekam vo dvojici s chlapom kamaratom a vykecavat mi pride divne

Slobodna

...veď ale nech žiarli!!! Na to neumre :)) Chlap na vás musí žiarliť a nikdy si vami nemôže byť istý. Keď si vami začne byť istý je to smrť vášho vzťahu, potom sa sťažujete, že sa k vám správa ako k handre alebo vás podvádza.

Slobodna

no ja si to dosť dobre neviem predstaviť, idem niekam s niekým a zakaždým musím zavolať partnerovi: "poslušne hlásim idem s Paľom na kávu"??? :)) Ale to som ja, ja som 10 min. s Paľom na káve a o chvíľu som s Romanom na druhom konci republiky alebo v inom štáte. Takže u mňa je partner na toto zvyknutý a ani on sa mi nehlási kde je a s kým, jednoducho si dôverujeme. Akože o inom by to bolo, kebyže mi klame, ale ak nerobím nič zlé tak mu nemám problém na otázku odpovedať s kým som a kde som. Ale aby som sa niekomu hlásila...Ja som majetok iba sama sebe, sama som za seba zodpovedná. No ale tak ako si vycvičíte, tak máte.

lucy161

Slobodna:
Myslim si, ze je lepsie povedat s kym ides ako to zamlcat. Takyto pristup sa mi nepaci. Co keby ju nahodou uvidel s nejakym kamaratom a ona by mu o tom nepovedala?..asi by nebol velmi nadseny..A podla mna je dobre ho informovat o okolnostiach. Priatel by urcite ziarlil keby bola s inym prilis dlho..

Slobodna

no jasné, že sa mu to nepozdáva, pretože ako chlap veľmi dobre vie o čo tvojím tkzv. kamarátom ide, čo za prasačinky si s tebou predstavujú atď. :)) to je fakt. Ja tiež nemám veľa báb kamošiek, pretože ženy sú závistlivé podrazáčky, svine prezlečené za kamošky a hlavne s chlapmi si oveľa viac rozumiem- neriešia debiliny ako ženy a bavia ich rovnaké veci ako mňa. Každý chlap s tým má problém, ale keď chce ísť na kávu on so svojou kamoškou alebo bývalou, tak to je už podľa nich o inom. Vždy mu to bude vadiť, ale však nech trošku žiarli aspoň ho to bude udržovať neustále v strehu a neprestane sa chlapec snažiť. Alebo to vyrieš iným spôsobom- nájdi si kamaráta gaya.

lucy161 prečo by ho mala informovať? To sa musí partnerovi hlásiť každý pohyb, miesto, čas, zúčastnené osoby? Veď to je choré. Jednoducho ten druhý musí veriť, nič iné mu neostáva a dôveru si treba vážiť a nezrádzať ju, nezneužívať.

lucy161

Myslim ze raz za cas, mozes ist aj s nejakym kamaratom.Priatela by si mala informovat kam idete a ako dlho budete spolu :)

jajka001_

hej presne, chemia medzi dvomi , o tom to je. je to mozno stupidne, lebo som zistila ze ti ludia sa casto k sebe absolutne nehodia, ale je to tak :) potom zas mas na vyber, ci do toho vhupsnes (ak splna nejake tie poziadavky ohladne charakteru atd) alebo nie (ak to nema ziadnu buducnost)