Ohníček zamilovanosti

Príspevok v téme: Ohníček zamilovanosti
PleasePlease

Muži/Ženy - ako dlho Vám vydrží/vydržala zamilovanosť? Dokázali ste sa rýchlo "odmilovať"? Je to možné, že ak ste niekoho dlhšie (napr. 3 mesiace) nevideli, že ste sa za ten čas odľúbili? Stalo sa vám to niekedy?
Mne, bohužiaľ, áno... pol roka sme sa nevideli a teraz nejaví záujem... Hoci viem, že bol predtým domňa zamilovaný a veľmi... Čo sa mohlo stať? "Zíde z očí , zíde z mysle?"

Weva

No na zaklade viacerych vztahoch viem, ze to funguje i po rokoch - je to otazka chlapa a paru a nie dlzky casu...

Chlap, ktoreho to bavi ta robit stastnou (navarit Ti / prekvapit ta / naplanovat nejaky vylet s piknikom / zobrat Ta s detmi do prirody opekat atd.) to bude robit VZDY. Chlapa ktory to robi ucelovo, napriklad aby Ta dostal to velmi rychlo prejde...

Otazka je preco musis prec? Ak kvoli skole ako pise lulu22 a je to dolezite pochopi. Ak pre nejaku pochabost, lebo sama nevies co chces mozno mysli, ze to neberies vazne sama.

Please please popis viac situaciu, hm?

lulu22

presne ako píše Weva, záleží to aj od dĺžky vzťahu. moja dobrá kamarátka žila 2roky v UK, tam spoznala chalana, prišla na rok na SVK si dokončiť vysokú a to sa za ten rok videli len na Vianoce, a potom sa tam prešťahovala a doteraz sú spolu :) obdivujem také páry. I keď určite nemala zaručené, že ju nepodviedol, ale každý večer si spolu skypovali a stále boli v kontakte..

User_37597

tak ja som este nevidela chlapa co by po 3 rokoch miloval rovnako a stale nosil domov ruze a nervozne vyvolaval ze kde som ze uz mu chybam...tak s toho dufam jasne vypliva ze ked po 3 rokoch odidem prec do zahranicia a budem tam dlhsie ako tyzden ze to aj rychlo skonci a on bude mat v pazi. hm ? :)
myslim ze to je logicke

Weva

poznam chlapa co pocka - ale zalezi to i od dlzky a vaznosti vztahu. Je nepravdepodobne aby ked si s niekym dlho a potom ides na par mesiacov prec sa zrazu "neozyval" - vsak by ste boli v kontakte (telefon, skype, pripadne i navsteva).

Ak ste s niekym 3 mesiace randili a potom sli prec je to asi ine kafe a ak vam nic nesluboval a ani ste si nepisali, nie je sa comu cudovat...

Urcite by som ale vo vztahu take "pauzy" nechcela - my sme sa s manzelom dohodli, ze take cosi neurobime, ak bude treba kvoli robote a tak, bud pojdeme obaja alebo ani jeden..., da sa to prekonat, ale je to velmi bolestive sa odlucit...

User_37597

a uz ste videli chlapa kt naozaj pockal na zenu kt isla napr na 5 mesiacov do zahranicia?bud ju podvadzal alebo sa prestal ozyvat..v lepsich pripadoch kym bola prec sa vyburil a ked dosla akoze sa nic nestalo..
uprimne nikdy by som nespravila tu vec ze by som jeho alebo ja nechala odist na dlhsiu dobu a potom este cakala ze vsetko bude ok..blbost jak mraky

lulu22

xantipka, vieš, myslím rodinný problém asi taký-že má otca v nemocnici mimo mesta, kde žije, ktorému zlyhávajú orgány a nevedia koľko sa ešte dožije.. :/ tak to by si snáď nevymyslel. Treeba to asi tak brať, že možno je to ten typ ako píšeš.. i keď neviem, lebo mal predtým 7ročný vzťah. Ale kašlať na neho, ako sa hovorí: Kto chce, hľadá spôsoby. Kto nechce, hľadá dôvody. Myslím, že ak by chcel, tak si ten čas nájde. Na jednej strane ho ľutujem a na druhej mi je z toho smutno-ale neplačem.

system

"Zíde z očí , zíde z mysle, " je blbost ;)
mne sa uz cca pol roka brutaaalne paci jedna osoba, nevidam sa snou casto, lepsie povedane raz za dva mesiace (mozno aj to prehanam) no kecame spolu casto na nete a nemozem si proste dat rady a myslim ze ma to tak skoro neprejde. :)

xantipkaR

No sú chlapi, čo tak fungujú...potrebujú sa zamilovavať a po 3 mesiacoch ked vy ste sa práve zamilovali, on sa odmiluje potiahne to ešte chvíľu a potom hasta maňana..a tie výhovorky na rodinné problémy...vy ich nemáte...kto chce a ľúbi najde si čas aspon zavolať tak ako predtým...nerobme si nejaké ilúzie a neospravedlňujme niekoho len preto že sa nevieme vyrovnať s pravdou žiaľ krutou

lulu22

mám podobný problém :/ síce my sme sa nevidela asi 2mesiace, ale i tak ma to trápi, že sa neozýva tak intenzívne ako predtým. i ked viem, že má teraz rodinné problémy.. ale štve ma to,lebo ja na neho "čakám"...