plne/upchate creva

Príspevok v téme: plne/upchate creva
tripath

Asi ~10.3. som zistil ze nemam stolicu,
tak som zacal jest vlakniny a pit viac vody.
Nezabralo to, tak 23.3. som bol u gastroenterologa. On mi predpisal leavolac a yal. Pri pouziti leavolacu a yalu vyslo zo mna len nieco (ale aj tak malo).
30.3. som bol na kontrolu- endoskopia 30cm bez nalezu doktor tvrdil ze je vsetko ok.
Dalsi tyzden som si vsimol ze ak vzdy jak uzijem leavolac ide zo mna len riedke ako voda. A ak zjem nejaku vlakninu tak to len cez zo mna prejde.
11.4. som bol na chirurgickej ambulancii doktor nic nenahmatal doporucil saraticu (nazabralo to aj tak).
Momentalne som uz viac ako mesiac nemal normalnu stolicu. Inac dnes som bol opat na vysetreni u gastroenterologa, ma prehmatal tvrdil ze je vsetko zase ok. Bolest necitim ziadnu. Dokonca mi naznacil ze mozem byt hypochonder. Ale to ja nie som. Ja sam najlepsie viem co zo mna vyslo, nahmatam nieco tvrde a citim nenormalny tlak v bruchu. Inac dal mi moznost si premysliet o kolonoskopii celeho hrubeho creva. Aj sa so mnou stavil.
Ja si skor myslim, ze problem nemusi byt ani v hrubom creve ale niekde medzi nim a tenkym alebo v tenkom.

Budem velmi vdacny za akukolvek inu radu skusim cokolvek.

bibi123

podla mna je problem v tom, ze davas crevam zabrat-uzivanim vlakniny a roznymi prehanajucimi prostriedkami... skus prejst na normalnu stravu a az tak sa nesledovat a uvidis, co bude.. neviem, mne sa zda, ze pri kolono sa vysetruje aj cast tenkeho, minimalne prechod, tak vyskusaj a uvidis...

komovaa

Prajem pekný deň. Viete že denný prísun vlákniny je až 25-35g denne a prísun tekutín 4dc vody na 10kg váhy? S tou vlákninou to bežnou stravou nieje jednoduché. Váš problém bude treba riešiť komplexne to znamená dodať organizmu všetkú potrebnú výživu s denným prísunom vlákniny a kvalitnou detoxikáciou nájdete to na...
www.optimalna-vyziva.meu.zoznam.sk