Pleť sa mi nezlepšuje a mám po puberte

Príspevok v téme: Pleť sa mi nezlepšuje a mám po puberte
nurielkadlo

Mám šialenú pleť (po bokoch lic suchu a ako prechadza k nosu mastnu, čelo mastne, na tele som cista) a 23 rokov, od nepamäti si liečim pleť vsetkym moznym(asi od 13 rokov), bola som u dermatologa nespocetne vela krat, liecba sa konala a nezabrala, liecba sa konala po druhy krat a nezabrala, po treti krat deto, atd, uzivala som prirodne prostriedky, precitala som takmer kazdy casopis a kazdu stranku s radami, od 18 rok. som zacala s uzivanim hormonalnej antiky,sa mi stav zlepsil, plet som mala cistejsiu,ked som mala 21r. po zmene dalsej antiky, sa mi vratil moj "stav" pleti (hlavne v oblasti lic mam stale zacervenanu plet a tvoria sa mi drobne vyrazky, pocas menzesu aj vriedky), mozno ze je to zmenou antiky a mozno ze to s tym nesuvisi, a mozno si to nahovaram a moj stav sa nezmenil uz dooost dlhy cas, len ja som si prisla pritazliva. Vyskusala som vsetko, a ak mate niekto nejaky unikatny zazrak (nemyslim navstevu kozmetickeho salona kde sa vyrazky vytlacaju, vyskusala som aj to) tak sem s nim! Mam priatela a s psychikou naozaj nemam problem, ale uz chcem vyzerat konecne aj dobre! Nie len prist zakryt to tapetou a rano vstat - pozriet sa do zrkadla a zlaknut sa odrazu v nom. DAKUJEM za vase prispevky, uvitam vsetko mozne, co som neodskusala!:)

adka4m

Ahoj! Mám 22 rokov a vyrážok sa neviem zbaviť. Používam krém, aknecolor na zakrytie vyrážok a púder. Po vyrážkach mi ostávajú aj jazvy, stále ich pribúda a ja sa neviem pohnúť k nejakému zlepšeniu. Najnovšie sa mi na tvári aj dekolte vyhádzali malé vodnaté aj biele vyrážky, je ich mnoho. Neviem, ako to mám ošetriť, vyzerám hrozne. Mám síce stresujúce obdobie, ale vyrážky sú môj večný problém a ja už prestávam mať nádej, že moja pleť bude raz krásna :( Kožná mi predpisuje hlúposti, čo nezaberajú. Snažím sa aj piť veľa vody a nezaťažovať žalúdok. Ak vie niekto pomôcť, raďťe :)

VolvoS40

mozno ze ti viem poradit treba to riesit prirodnou cestou z vnutra a potom nieco aplikovat zvonka viac info umna na meili -adresa odstránená-

jajka001_

ked ti nevadi hak tak skus Diane35, mne pomohla, pripadne podobnu vysokohormonalnu antiku, lekar ti poradi
alebo skus vylucit zo stravy vsetky mozne alergeny a postupne zistit co ti skodi