Pupaky

I2

Witch Hazel Extract je tonikum a astringent,teda "liečivo" so sťahujúcimi účinkami, miestne zužujúci cievy a znižujúci vylučovanie (sekréciu). Adstringencia pôsobí koaguláciou bielkovín. Používajú sa lokálne pre upokojenie a urýchlenie hojenia kože. Tiež sa používa v liečbe akné. Ak mas zaujem, mozem dat kontakt na mail.

elen666

ahojky, tak ja som teraz zacala skusat cinsku kozmetiku ......a to tabletky a prasok TARIKA........zatial pouzivam iba 4 dni......a ucinok sa ma prejavit do 10 dni, takze sa urcite ozvem,ale už sa mi zacinaju susit vyrazky.
JA som za svoj zivot strasne vela toho poskusala, popila, kozmeticky, koznych lekarov vyskusala a nikto mi nepomohol.a to už mam 34rokov.
takze dufam ze pomoze a na tu cinsku kozmetiku a caje a tabletky verim.!!! posledna moznost

mayko2

I2 Jana.8891 dakujemm.. ale dermatologicke s takou malickostou nepojdem leboo mam toho moc moc vela ineho.. a H2O sa nezapajaj do diskusie s tvojimi trapnimi prispevkami.. a poluj si sam na spoluziakov..

Jana.8891

Nestretla, no pri takomto niecom je najlepsie ist ku dermatologicke... ak budes kadeco skusat, moze Ti to pomoct, no moze Ti to aj viac uskodit.