Piercing pupok - čo to?

Príspevok v téme: Piercing pupok - čo to?
jahodka123

Čaute. Mám piercing v pupku už asi dva roky. Mám to dávno zahojené, v tom problém nie je. Asi rok som tam mala šperk z bioplastu a teraz som si dala z chirurgickej oceli a nastal problém.
Skrátka pierc v pupku je skoro stále v pohybe. Človek chodí, zohýna sa a ono sa to tam pohybuje. Pri tomto novom šperku nastal problém v tom, že ten banánik sa mi tam proste nejak prilepuje na kožu a nemôže sa hýbať. Čiže ja ked sa zohnem, tak to strašne zabolí. Koža na to zatlačí a namiesto toho, aby sa to vysunulo, tak to drží prilepené na mieste a boli. Neviete niekto, prečo mi toto začlo robiť ????????

oui.

titan odporucam
na ocel mam alergiu, titanove som mala vsetko vzdy, aj take, co sa s ocelou nehojilo bolo s titanovymi sperkami ok. zozenies ich v kazdom lepsom studiu, ceny su len o trochu vyssie

silviklh

ahojte,ja mam od zacitaku titán,ten je najlepsi,najlahsi a najmenej pri nom hrozi zapal atd(vobec nemam problemy,nikdy zapalene a lahucke)

jahodka123

Striebro?? Na to radšej rýchlo zabudni. By ti ten pupok hádam aj odhnil. A su aj zlaté, čo by neboli, len su drahé a ja som napr na zlato alergicka a ani sa mi také žlté nepačia. Jedine z bieleho zlata a to je drahé jak hovado. Bioplast je proste plast. Umelina. Ja mam alergiu na kovy, preto som ho tam mala. Ale napr v ustach a v nose mam normalne z chirurgickej a problem to nerobí. Teraz som dala do pupka a to je konec.. A je fakt pekný, tak neviem, čo s tým :(( A problem je aj ten, že ten bananik je strašne dlhý. Plastový si zastrihnem a prispôsobím dlžku, ale toto neviem, kde by mi skratili dpč :(

nojaneviem

co je to sperk z bioplastu???
ja mam asi tristvrteroka z tej chir.ocele a robi sa mi to od zaciatku tak ako to popisujes, takze som rozmyslala nad inym materialom, lenze mne sa este ta dierka nestihla ani zahojit. vybrala som si to, no obcas si to dam, aby mi to nezrastlo a premyslam aky material zvolit. premyslala som nad zlatom, ci striebrom. len neviem ci vobec su take a ani ci je problem v materiely alebo v com, netusim, ale proste sa mi to vobec nehoji-tak ako napr. dierky v uchu(bez problemov)