inspiracia na tetovanie..

cherryR

ja mám tetovanie tiež a vôbec mi ešte neznie blbo ...a mám ho už dosť dlho :-) takže to by som netvrdila...podľa mňa je málo ľudí ktorých to tetovanie omrzí..jasné,je sprostosť dávať si tetovať meno frajera alebo čo lebo nikdy nevieš či raz toho človeka nebudeš nenávidieť...ale ak si nedáš hviezdičky alebo noty tak pohoda :D lebo otrepané tetovania sú viac než zlé :D

ja40

Angina no zaujimave,toto ta vystihuje,alebo sa ti to iba paci?
Lebo to moje ma vystihuje,ma to pre mna velky vyznam,lebo ten Boh som akoze ja,tym davam najavo,ze ma uz nemozu sudit a odsudzovat ini ludia,tak ako to bolo v minulosti...

system

len si nedavaj carpen diem lebo to je mega otrepane, mne sa skor pacia tattoo nejake netradicne zaujimave a vtipne ktore nema nikto iny, nie take ktore si vyberies z katalogu a ktore moze mat kazdy... chce to napad a originalitu :)

kerka8

ano som pevne rozhodnuta uz dlho po nej tuzim len stale neviem co si mam dat vytetovat.Mena urcite nie ani datumy.Chcela by som nejake motto alebo citat ale neviem ake.Nad mottom Only god can judge me som uz davnejsie rozmyslala ale teraz mi to pride take otrepane.Ale dik za radu ak mate este nejake napady tak prosim vas napiste :)

ja40

Ak si sa rozhodla pre kerku,tak dufam,ze si zvazila aj nasledky,ktore budes znasat po cely zivot,ok? Lebo mam jednu znamu,ktora si z mladickej neuvazenosti dala vytetovat nieco co bolo spolocne s jej frajerom a ked sa rozisli,tak si to musela nechat zbrusit,aby jej to zmizlo.
Samozrejme,ze to lutovala,lebo to bolo velmi impulzivne rozhodnutie.
No ale dufajme,ze tebe sa to nestane a ak aj ano tak sa svet predsa nezruti.
Takze nejake inspiracie...vie co by mala byt pre teba najvacsia inspiracia? Tvoj "zivot",tvoje skusenosti a zazitky,resp.zivot ako taky,alebo motto,ktore ti vyhovuje...chces nejaky obrazok,alebo pisanicko? Mam kamosa,ktory ma na pravej lopatke,ze: Good times a na lavej Bad times.
Mne osobne sa paci: Only God can judge me.
Potom sa mi paci obrazok mojho znamenia,ale po cinsky.
Podla mna by to malo byt nieco osobne a predsa by sa to dotykalo aj inych,vies jak t myslim :-)