Laska a rodina

Slobodna

Treba si uvedomiť jednu vec. Stavať niekoho medzi voľbu rodina alebo partner nie je najšťastnejšie riešenie. Ak to niekto robí tak to robí iba kvôli svojmu egu. Ak niekto niekoho naozaj ľúbi tak takúto vec nikdy neurobí, pretože si uvedomí, že ten koho tak ľúbi ako tvrdí, tým trpí. Vybrať si medzi dvomi stranami, ktoré ľúbi. A druhá vec je tá, že rodina je rodina a vzťah môže tak rýchlo ako začal aj skončiť a potom čo?! To ti už potom bude jedno čo bude s ňou, keď odvrhne svoju rodinu a dá prednosť tebe. Jasné, dnes tvrdíš, že ju ľúbiš ale zajtra to tak už byť nemusí.
Toto čo píšeš mi nepripadá, že ju tak strašne ľúbiš, skôr tak, že ju chceš mať len pre seba, de facto robíš presne to isté čo jej rodina, naťahujete ju ako mačku z jednej strany na druhú, lebo každá strana ju chce mať len pre seba. Ak sa o ňu nedokážeš postarať- bývanie, peniaze atď. tak o tom, aby dala prednosť tebe pred rodinou, ani neuvažuj. Nech je rodina aká chce, človek ju musí akceptovať. Láska sa slovami nedokazuje, dokazuje sa činmi. Ak ju ľúbiš, tak budeš trpezlivý, budeš akceptovať jej rodinu, nebudeš ju stavať do takýchto situácií voľby.

ta3

budem mozno tvrda, ale poviem svoj nazor, asi Ta velmi nelubi, ked da viac na rodicov ako na Teba, to za prve a za druhe, ak v rodine panuju cigarety a alkohol, nie je to dobry zaklad, v ktorom Tvoja priatelka vyrasta, nehovorim, ze musi, ale moze sklnut do toho casom aj ona, najlepsie by si urobil, keby si sa s rozchodom vysporiadal a nasiel si ine a urcite aj lepsie dievca, ja si pamatam, ze aj mne otec branieval niektorych chlapcov, ale ja som ich lubila a basta a mohol do mna hucat aj cely svet, nic to nepomohlo