Bedrove klby

Príspevok v téme: Bedrove klby
tamara28

ahojte.

chcem sa spytat, mam 28 r. a uz asi od leta ma trapia bedrove klby - teda asi su to ony - ale pri sporte nie, iba ked dlhsie chodim, ked sedim nemozem obsediet niekedy taka vystrelujuca bolest. neviem co to moze byt, kupila som si aj arthroStop rapid na vyzivu klbov ale moc to nepomaha, aj ked to uzivam uz 2 mesiace.
k doktorovi zatial nemam cas ist, to zas budeme musiet behat po vseliakych vysetreniach, vsak pojdem, ale chcela by som dopredu vediet, naco sa mam pripravit...
vie niekto poradit, alebo ma nieco podobne..??
dakujem

bananik007

Ahojte
Po triešti-vej zlomenine panvy spred 20r. mám opotrebovaný bedrový kĺb. RTG je katastrofálne no ja zatiaľ nemám vážne problémy s pohybom / občas mierne bolesti/. Ktoré potraviny sú naj bohatšie na látky podporujúce tvorbu kĺbových " mazív " ?
Ďakujem
Michal

MonikaLT

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať čo znamená keď mi detský pediater uviedol do správy po vyšetrení bedrových kĺbikov u 4 týždňového bábätka že citujem: " mierna asymetria fem. rýh".

RNG

Klby treba mazat, hlavne pri sportovani. Odporucam jest 2 avokada tyzdenne. Na podporu regeneracie klbov treba rozne latky ako mukosacharidy(zelatina, huspenina, dobre povarene gliky alebo izolaty ako glukosamin, chondroitin, MSM, hyaluronicka kyselina a podobne, dobry je protizapalovy vytazok z novozealandskej zelenej musle)
Niekedy je poskodenie z nakaz(chlamidie, borelioza, oboje tazko zistitelne), niekedy z viralnych utokov nasich vlastnych virusov pri znizenej viralnej imunite.Nakazy samozrejme treba potlacit, inac pokracuje postupna degeneracia klbov.

StanleyH

Ahoj, Artrostop neni kvalitna klbova vyziva a neobsahuje vsetko potrebne pre klbovu vyzivu, a pritom je dost drahy.
Odporucim ti radsej produkt FLX od Agel. najdi si ho na nete. kazdy videl hned rozdiel. je to najkvalitnejsi klbovy preparat na trhu, ovela silnejsi ako Artrostop a hlavne ho nemusis brat 3 mesiace 3x denne 2 tabletky, toto je gel a lahko sa podava