Nový život :)

Príspevok v téme: Nový život :)
Zuzana781

Ja už nevládzem , sklamal ma najlepsí kamarát (do ktorého som bola zamilovaná)
, plakala som dni/noci -stále. Stále ho milujem, ale už s tým nic nenarobím , sklamali ma ostatní kamaráti ,skola nič moc, proste som na dne, chcela smo ukonči svoj život . Strašne sa trápim , ale nedá sa nic robiť .. Aj ked sa mi tomu nechce veriť -cas vsetko vylieci! .. No ja chcem zacať odznova/bez trápení a myslieť na seba. Mali ste alebo máte takýto stav ? :D
pomôže mi to , ze nie som sama ..

cierna duha

mne moj ex od rozchodu vola tak 3x denne a pise tak 3x denne aby mi povedal aka som uzasne a najlepsia zena na svete ale ze sa k sebe nikdy nevratime.ziadala som ho aby nevolal ale nepomohlo..uplne mi tym ruinuje nervy.ale tento tyzden som si uvedomila ze fakt sa nikdy nedame dokopy a strasne mi to pomohlo.uplne som sa uvolnila.proste som potrebovala cas kym mi to dojde a zmierim sa s tym.teraz je zrazu vyhukany ze uz nedoliezam a neplacem.asi sa aj urazil.kaslat nanho zijem len raz nemam na jeho kraviny cas.

Laurina22

Ana,netrap sa.Ja viem,myslis si,ze sa mi to lahko hovori,ale aj ja som sa dost naplakala,a co som mala z toho?Nic.Ukludni sa,vobec nie je taky super,ako si ty myslis.Na svete je x dalsich super chlapov.

ana098

Nie som ten typ , ktorý place koli chlapcom . Ale teraz sa to nedá a ja si nedokážem povedať , že "ten debil za to nestojí" .. Pretože ako som uz povedala , keby ma aspoň nenávidel , ale nie je to tak . On je super a preto sa s tým nedokážem zmieriť :( :((

cierna duha

reci ako "kaslat nanho pre chlapa netreba plakat" su dost nanic. to si vie zena povedat aj sama ale hormony robia svoje emocie vybicovane. opusti ta. treba si odrevat svoje.ked to potrebujes tak si poplac kolko treba.lebo jednoducho rozchody tak prebiehaju.aspon z nasej strany.tvarit sa ako som v pohode je nanic. ale casom budes plakat menej a menej.sustredit sa treba na ine.sport,kamosov,konicky.a treba ist na rande s inym.to zvysi zenske sebavedomie a uvedomite si ze ten hajzel nie je jediny muz na svete. teraz som si tymto celym presla.dnes som sa prvykrat zobudila bez placu.

ana098

prežívam to isté , a už dalej nemozem .. Chcela som sa zabiť , no neurobila som to (viem že časom to prejde) ale .. Rozisla som sa s priatelom s ktorým som sa dlho poznala a spolu sme boli 2 roky , boli to najkrajsie chvíle ale on ma opustil , vsetko by pre mna bolo lahsie keby ma spon nenávidel a tak by som ho znenávidela aj ja lenže on ma má rád :( :( ale nie tak ako ja jeho :( ... Kazdy den placem , viem nic nevyriesim , ale inak to nejde .. Chcem zomrieť , no viem ze to nie je spravne riesenie a preto uz nad tým nepremýslam . ! . nemám ani pravých kamarátov , vsetko som stratila :( ... nemám preco žiť :( a jeho stale lúbim :( je mi na nic :/ mám 20r..