Česká prírodná kozmetika Manufaktura

emazara

Ja pouzivam cesku znacku iuvenio. A nebudem menit, vyhovuje mojej pleti. Zacala som vzorkami, ktore sa daju objednat na www.iuvenio.com a uz mam od nich asi 6 produktov.

Anna1923

Konkrétne s touto značkou nemám skúsenosť, ale objednávam si prírodnú kozmetiku z iuvenio.com a tá je úžasná. Má perfektné séra, krásne mi vyhladila mimické vrásky.

Pivonka37

Túto kozmetiku som neskúšala, ale výborná je tiež česká kozmetika Iuvenio, kupujem ju na iuvenio.com a majú zázračné séra aj peeling. Odporúčam.

Marush1

Tato kozmetika vobec nie je prirodna!! Je to len marketing. Neodporucam regeneracnu pletovu masku mala som po nej cervenu plet, ktora palila a stipala, masku som sa snazila zotriet no plet ostala totalne cervena, vyzerala ako spalena. A to moja plet nie je senzitivna na taketo produkty, stalo sa mi to prvy krat. A nikdy viac. Citala som aj ine recenzie a nie som sama co mala takuto reakciu. Neodporucam! Citajte zlozenie kozmetiky. Radsej kupujte certifikovanu prirodnu kozmetiku s oznacenim BIO certifikatov.

Pali_rk

Naše najobľúbenejšie doma bolo čokoľvek Mojito. Krém, šampón, mydlo...Všetko! A oni to zrušili. Ešte stale berieme aj pivnú kozmetiku na vlasy, lebo má dobrú vôňu, ale Mojito bolo best ;-)
Tak teraz už len skúšame čo je nové a čakáme na nejakú pecku, ale tá už 3-4 roky neprichádza. A nezachránil to ani elixír na ruky, ani ružová rada, ani vinna, ani matova, ani grepova...
Inak mne osobne tato kozmetika nijako neublizila, hlavne sme kupovali kvôli jedinecnej voni, to v bytovke hneď každý vedel, že sme šli vo výťahu ;-)