nevolnosť pri bicyklovaní

Príspevok v téme: nevolnosť pri bicyklovaní
Pjotr

Ahojte. Chcel by som sa spýtať či ste sa s takýmto problémom už stretli a čo jej jeho príčinou.
Nebicyklujem sa často, väčšinou len cez leto, ale ked stúpam do kopca, príde mi zle. Bolo obdobie ked sa mi to nestávalo, ale väčšinou k tomu dojde.
Prebieha to nasledovne: je mi na vracanie, zároveň potrebujem ísť na velkú akoby som sa mal po toto, mám závrate, zaleje ma pot ako keby ma obliali kýblom vody, pred očami mám zhmlené.
____________________________
Pôvodne som si myslel že to bolo lebo som jazdil najedený s plným žalúdkom, avšak stalo sa mi to aj ked som mal žalúdok prázdny, alebo ked nebol tak plný. Taktiež ma napadlo, či je to spôsobené zlou kondíciou, avšak stalo sa mi to aj v období kedy som v práci fyzicky pracoval a nerobilo mi problém po práci vybehnúť na 7 poschodie pešo (podotýkam že vybehnúť).
Takže neviem čomu to pripísať.

Marvel

Aj keby si bol v praci od rana do vecera a potom sadol na bike, tak zistis ze nemas ziadnu kondicku. V praci totizto chodis a nie behas... maximalne sa tam len unavis, ale aby si nabral nejaku kondiciu to dost pochybujem. Co sa tyka tvojich problemov skus do kopca nahodit miernejsie tempo, neplas sa. Zvycajne ak to clovek prepiskne tak mu je mdlo a podobne. Samozrejme, ze za tym vsetkym je srdce pripadne pluca. Ja tiez rad chodim na bicykli a ked zvolim rychle tempo do kopca tak sa mi zahmlieva pred ocami a stracam orientacny zmysel, pricom nohy aj pluca by vladali no srdce uz nestiha pumpovat.