prečo sú muži...

Príspevok v téme: prečo sú muži...
karin

mám priatela byvame spolu, ja travim dost casu doma, ked sa vretim najdem ho za pocitacom...ani obraz ani zvuk niekedy sa citim ako vzduch a ked sa nieco opytam alebo od neho ziadam aby sa mi venoval, tak sa vyhovori nato ze ma pracu alebo pride ku mne na 5 minut a to je ten cas vvenovania...preco ste taky zvlastny?

jarikt

aj ja som sedel veľa pri počítači. mal som problémy v práci a nijako inak som sa nevedel odreagovať, ako hraním. a asi som si ani neuvedomoval, aký poklad mám doma!!! prišiel som na to, až keď som o ňu prišiel, no nie kôli sedeniu pri PC, bolo toho viac. ale najväčší problém asi bol, že sme spolu vôbec nehovorili o našom vzťahu. porozprávajte sa, ale úprimne a myslím že vždy nájdete riešenie

evuso

Dakujem za radu,to je dobry napad.My sme spolu vkuse a dost mozne ze je ku mne aj preto taky,lebo si na to uz zvikol.Uvidime co bude doma.

katika88

Evuso tak mu povedz ze ak sa nezmeni a nebude ti pomahat tak ho opustis.A uvidis ci ta natolko miluje ze sa zacne bat ze o teba pride a zmeni svoj postoj.Ale ak toto nepomoze tak bohuzial, mat deti s takym clovekom by neozaj nebolo rozumne.

evuso

Zo zaciatku som bola k nemu mila no ani to nepomahalo,tak som sa rozhodla nechat to tak.Ked skoncime v zahranici a budeme doma a nic sa nezmeni,ci ho milujem,alebo nie,tak ho opustim.Ak sa nezmeni a nezacne mi pomahat tak je koniec,hlavne preto,lebo chce uz babo a ked budem tehotna,nebudem zvladat to vsetko.No teraz bezneho neviem byt!Ani snim ani bez neho!Ja som taka ze za kazdu cenu musim niekoho mat.Bojim sa samoty a kamartky vobec nemam.Mam len jeho a zatial to zvladam!Aj ked niekedy s placom a depkami.Tu vonku nemam kam utiect...

katika88

Evusa tak toto by ma uz naozaj vytocilo keby ja som makala a on sa hral jak male decko.Myslim si ze chlap by mal aspon obcas zene pomoct.Je dost blbe ze ty upratujes a on nema troska sudnosti aby to nenechal vsetko na teba.Nenechaj zo seba spravit jeho sluzku.Moja sestra mala tiez take problemy s manzelom ze jej nic nepomahal lebo tvrdil ze to su zenske prace ale dnes si ho tak vycvicila ze jej spravi aj ranajky do postele ;-)Robit si napriek to je ta najhorsia cesta.Moze to velmi zle dopadnut ak si na toto zvyknete lebo odstupom casu sa mozte aj znenavidiet.To bol pripad rodicov mojho priatela.Tiez takto riesili hadky a dnes si nevedia prist na meno.Takze vazne pozor.Pokial varis tak nech sa bavka ale ked upratujes tak urcite by mohol aspon troska pomoct.Ked nanho pojdes normalne milo tak mozes vela dosiahnut ale pokial to robis tak ze aky si ty ku mne taka ja, tak naozaj nic nezmenis.Takze skus to inak.Su iste veci ktore nemozno nechat len tak a nic s tym nerobit lebo si vezmi ze cely zivot toto bude robit tak neviem ci to znesies.Formuj ho kym sa da a hlavne nenapadne lebo to je kluc k uspechu.Tak vela stastia.

ivka2

no v prvom rade su nato aby mi dvihali tlak:)mam ho totiz nizky a ten moj mi ho dokonale vie zdvihnut:))a potom je vela plusov preco tu su, ale taktiez vela minusov..ale to patri k zivotu...:)

evuso

Ja som uz dva roky v zahranici so svojim priatelom sme spolu 24hodin denne.On je tiez vkuse na PC ale preto lebo sa stale hra.Zo zaciatku mi to strasne vadilo,potom som si na to zvikla.Po robote bol prvorady PC a potom ja.Ked som upratovala alebo varila a potrebovala pomoc tak neexistoval,vzdy sa rozculil ze sa nemoze v klude hrat atd.Uz ho neotravujem z nicim, no ked on pride za mnou ze nieco potrebuje tak mu poviem ze nemam cas.Oko za oko zub za zub.Ked je ku mne dobry tak aj ja... Snazila som sa ho zmenit,no marne,cloveka nezmeni nic pokial sam sa nebude chiet zmenit a hlavne chlapa,to by sme sa mohli aj na hlavu postavit oni si budu robit svoje.Vsak chlapi su z marsu a zeny z venuse.