verikokéla a bioptron (biolampa)

Príspevok v téme: verikokéla a bioptron (biolampa)
Genesis

Neviete náhodou niekto či môžem použiť bioptron (biolampu) na liečbu varikokély (je to niečo ako varixy - kŕčové žily ale jedná sa o žili v miešku ktoré zásobujú krvou semeníky)

moje otázky sú:
1. či môže biolampa zlepšiť stav ochorenia
2. či ho naopak nemôže ešte zhoršiť?
3. či nemôže biolampa nejako poškodiť semeníky ich osvecovaním
4. či nemože biolampa poškodiť produkciu spermii - ono predsa je to svetelná energia ktorá dané miesto zohrieva a zvýšená teplota spermiám moc dobre nerobí
5. kde by som mohol zohnať odpoveď na tieto otázky ?

modráčik

..este k tej bolesti, pripadne zhorseniu stavu, pokial zacnete svietit bioptronom./Bioptron je tzv.studene svetlo./Ide o manifestnu reakciu,telo dava signal, ze sa v organizme zacalo nieco diat.Je to dobry znak a je docasny.Verte, nejeden chronicky problem ci s chrbticou, driekom, svalmi, klbami sme takto zvladli.Treba mat aj trpezlivost a vydrzat.

modráčik

tpch: bioptron sa moze pouzit aj na krcove zily,ale maly Compact III.Je potrebny oxy spray predtym pouzit.Treba s tym ale opatrne, zalezi od stavu tych zil....

modráčik

MUla: Bioptron je zdravotnicky schvaleny pristroj,o tom nepochybuj a pokial by si potrebovala vidiet certifikat,mozeme sa stretnut,pripadne si ho mozes pytat od predajcu v Tvojom okoli.Nie su to vyhodene peniaze, ved aj lekari-mnohi-ho uz maju,mnohi priamo doma, niektori aj v ordinaciach.je "domacim" lekarom, investicia sa vrati formou zdravia.

tpch

K certifikatom sa nejdem vyjadrovat, ale bioptron nie je vhodny na varikokelu ani na krcove zily, pripadne hemoroidy. teplo rozsiruje cievy, cize stav sa moze zhorsit.

Mula

Chcela by som vidiet ten certifikat ... Urcite to nie je ani schvalene ministerstvom zdrav. slovenskej republiky ale len nejaky certifikat o technickych parametroch v anglictine ... Uz som take videla. Mam taky pocit, ze su to len vyhodene peniaze. Pod takym istym svetlom sa pred dvatsiatimi rokmi liahli na JRD kurence, len dnes to stoji nehorazne peniaze.

Genesis

bohuzial nezdrava strava a zle zdravotnictvo nie su hlavne nase problemy ... nas hlavny problem je priroda pretoze ta mrcha nam vymyslela vsetky tieto choroby ... obrovske mnozstvo chorob je genetickych ak nie genetickych tak virusovych a ak nie virusovych tak sposobeny inymi mikroorganizmami ... keby priroda chcela aby sme tu vsetci boli stasni a zdravi tak by sme taky boli .. lenze miesto toho na do genetickej informacie naprogramovala nespocet chorob vytvorila mikroorganizmi a virusy ktore nám ničia život.

Naš čas

Darmo sa môžete liečiť čím koľvek ak budete telo stále zasobovať nezdravou stravou,liekmi a nápojmi vždy to skončí zle. Všetko sú len náplaste na hnisajúcu ranu.
Prichádza katastrofická doba pre všetkých bohatých aj chudobných !
Kto sa nespamätá skonči so zdravím veľmi zle!
V našom Slovenskom národe je veľmi, veľmi, veľmi málo múdrych lekárov, preto aj naše zdravotníctvo ide dolu vodou.V okrese nenájdete ani jedného. Sú zaslepení a človeka nevidia!, len svoju múdrosť.Preto sa nečudujte, že mame toľko rôznych neliečiteľných chorôb!, a liečiteľom sa tak darí.Aj biolampa je len vychodisko z núdze , čo nahrádza liečivé slnečné lúče.Zdravé slnko nám neškodí ale nás lieči a podporuje zdravý súmerný rast.Prečo všetky zvieratá to skrývajú pred slnkom ? Svetlo z lampy je len umelá nedokonalá náhrada.Každé svetlo v tejto oblasti môže napáchať viac zla ako úžitku, neriskoval by som.

Evelyn1961

v krizovej oblasti mame tenke zilky, kde sa velmi dobre regeneruje vasa krv pocas svetelnej terapii, tym sa energia dostava tam, kde to vase telo najviac potrebuje...slabiny su priblizne v tej istej energetickej oblasti...v podstate mozete svietit BIOPTRONOM hocikde na telo, kde vam to je prijemne a vase inteligentne telo uz vie, co s tou svetelnou energiou urobit

Genesis

preco na krize ? ... ved varikokela je od nich dost vzdialena ? ... ina pani co lieci s bioptronom mi zas poradila ze si to mam davat na slabiny ... kazdy radi nieco ine