KOKOSOVY OLEJ KOSICE

divaslashes

Ten z DM je úplne v pohode. Používam ho na pleť a vlasy. Chuťovo je podľa mňa lepší Bio Planete, ten mi je aj ľúto používať ako kozmetiku, šetrím si ho :)

lizinka

Ten olej z DM pochádza z juznej Indie..stál ma 7,15e-300ml..a pouzívam ho na pokozku (pomaha) alebo pri masazi pre VIP klientov :)

RNG

S kokosovym a olivovym olejom je to casto ako s vinami. Tie najdrahsie nie su kazdemu prave najchutnejsie a co sa tyka kvality, to je casto velmi subjektivne posudzovane.
Vyrazna kokosova vona je v extra virgin a niektorych tradicnych olejov napr z Filipin, kde ich vytazuju z nezrelych (zelenych) kokosovych orechov,(na to sa musia skrabat na palmy), ktorych duzina je este makka, tato sa vyskrabe lyzicou, zamiesa v korytku s vodou, par dni kvasi a olej vyplave na povrch, kde ho zhrnaju. Samozrejme takyto olej musi byt nevyhnutne ovela drahsi.
Ked clovek potrebuje ten olej len do kremov a na varenie, nemusi kupovat takyto exkluzivny,supervonavy, kazdy za studena tlaceny, zo zrelych opadanych orechov,dokonca aj tie, co su cistene parou a nemaju ziadnu vonu su na ten ucel dostatocne vhodne.

Fedo

ja som z toho obchodu kupoval 400ml za 13€ tusim a 700ml maju po 22€ ak si dobre pamatam... ich kokosak je od firmy bio planete, ked chces nieco lacnejsie tak napr. bio-obchod.sk je dobry obchod tam maju 700ml po 14,50€ od nich som si objednal dva kokosaky... tieto su od firmy purity vision rozdiel medzi nimi co som postrehol je len vona... ten od bio planete vonia prijemnejsie cisto ako kokos a ten od purity vision skor ako olej ale je tam aj kokos citit no nie tak vyrazne