Maturita - ako sa rýchlo naučiť?

Vaneska123

Tu som zozbierala zaujímavé linky na maturitu pre mojich spolužiakov, posielam aj vám.

Maturita - všetky informácie
zmaturuj.zones.sk

Maturitné testy
zmaturuj.zones.sk

Vypracované maturitné témy a otázky
zmaturuj.zones.sk

Referáty, ťaháky, maturita, maturitné otázky
www.zones.sk

MF123

Zdravim, maturitne forum priamo orientovane pre studentov, pytajte sa inych studentov, ci uz na chate, alebo prostrednictvom tem, najdete tam aj vysoke skoly atd, pridaj sa na www.maturitneforum.tym.sk

Maros75

tpch.......staraj sa uz konecne o seba a napindaj stale. Ok?
Povacsine vlastna hlava je na hovno v odbornych veciach,ktore dokazu pomoct tak,ze sa to najskor vyskusa na tisickach pripadoch.
Ak mas problem obrat sa na psychologa.

Maros75

Chronické zmeny duševnej výkonnosti, podmienené organickými poruchami mozgu, ako je napr. zhoršená koncentrácia, pamäť, rýchla unaviteľnosť a pod. V rámci celkovej liečby pri stavoch po bezvedomí, ktoré sú spôsobené postihnutím mozgového tkaniva, napr. pri poranení alebo operácii mozgu, po cievnej mozgovej príhode, pri svalových kŕčoch ako následku mozgovej hypoxie (nedostatku kyslíka), pri závratoch, pri liečbe abstinenčných príznakov alkoholizmu, najmä pri delíriu tremens a ako podpora učenia a pamäťových funkcií pri vývojovej dyslexii (poruchy čítania).

Viac na: www.adcc.sk

tpch

sansa, nenechaj sa tym pohltit, aby ta to zbytocne nedeptalo. Nesnaz sa chaoticky, ked ta napadne, kontrolovat svoje vedomosti z predosleho dna-to hned budes mat pocit, ze nevies vobec nic. Musis verit tomu, ze pri studiu sa ti to vsetko pekne uklada do mozgu a ked pride cas, vsetko to pekne odtial povytahujes. Mozes mi verit, poznam to, spomenies si aj na to, o com by si s istotou povedala, ze to nevies :-)
Teraz jedna rada-neprepal studium uz teraz, potom budes k tomu citit coraz vacsi odpor. Musis aj dostatocne relaxovat a hlavne-pocas relaxacie (ci uz cvicenie, hudba a pod)nemysliet na skolu.

Maoam

teba blokuje strach a panika zo zlyhania, to ti robi najväcsi problem

odporucam okoliu a rodine OTVORENE do tvare povedat, nech prestanu tlacit a ocakavat od teba cokolvek

bud proste DRZA, aspon raz

no a pokus sa uvolnit sa, vnutorne, dolezite je, aby si prestala mat strach, z cohokolvek

ked sa nebudes bat, otvori sa ti hlava a ucenie ti pojde

bez napätie, bez tlaku, bez strachu, bez stresu - ten stav musis dosiahnut, ide to len ti musi byt JEDNO, co rodina, co okolie, co ostatni.....

stres a strach su najhorsie, uplne blokuju a toho sa teda musis zbavit