Vip Clinik Kosice - neinvazivna liposukcia

livia12

ahojte
aj ja sa podelim o skusenost.nam s mamkou poradili prave Dermabion . po tychto veciach co sme citali sme neverili aki su ludia zli a neprajni. my sme spokojné, študio je supeeer aj pracovnicky a vysledky su skvele.
my sme nemohli ani nic vytknut.

Barborka111

Tiež som chcela ísť na kavitáciu, ale mám smolu, nemôžem ju podstúpiť kvôli epilepsii. Nakoniec som sa dopátrala až k Dr. Šimkaninovi. Pozrel si môj zdravotný záznam a v pohode, lebo on robí tumescenčnú liposukciu a tam moja choroba nie je problém. Keď čítam príspevky vyššie, tak som rada, že som nevyhodila peniaze za niečo, čo nefunguje.

Miroslava124

Ani ja neodporučam študio DERMABION v košicciach na kvp. Hrozný prístup ku zákaznikový, nedodržane terminy stretnutia. Žiadny efekt po 7 sedeniach. A procedura trvala raz 10 min. inokedy 20 min ..proste ako sa jej chcelo. Totálna nespokojnost.

Tamara369

Dobrý deň. Chcela by som sa podeliť s mojou skúsenosťou so salónom dermabion v Košiciach. Pred nedávnom som v ňom absolvovala liposukciu laserom a bola som veľmi nespokojná, prístup bol veľmi zlý nič mi nebolo vysvetlené a výsledok nulový. Zbytočne vyhodené peniaze. V celom salóne nie je profesionálny prístup.Zavádzajú zákazníkov! Neodporúčam!

Anna375

Suhlasim...jej spravanie je uplne drze a pod uroven...pripadalo mi total ze by som sa jej mala este prosit...urcite urcite to absolutne neodporucam!!!!!fakt ak mozete chodte inam

muc

Niki a Dr.Jonašova, to vam damy nevadi, ze pisete z jednej IP adresy? a zazrakom obidve veelmi spokojne s VIP Clinicou?...hm... nahoda, alebo reklaa vlastnemu salonu???!!!

kavitacia je hlupost. vynikajuci sposob zarabania na naivnych sebalubich osobkach.

Dr. Jonášová

Účinnosť kavitácií závisí od prístrojov ktoré v salónoch používaju kozmetické prístroje sú vačšinou slabšie doporučujem medicínske a s vákuovou hlavicou také používaju v spomínanom VIP CLINIC v KE

Niki111

ELINa ja som tam bola vo VIP CLINIC a mozem povedat ze som bola spokojna celulitidu po prvom sedeni odstranili a mam baliček aj na kavitaciu som bola este len raz a mam dole 2cm z pasu cize ja som spokojna

Laurina22

Baby prosim Vas.Kavitacia je HLUPOST.Neda Vam to dole ani cm.Bola som na 8 sedeniach.NIC.Zbytocne nevyhadzujte peniaze.