Nápoje bez energetickej hodnoty...?

Príspevok v téme: Nápoje bez energetickej hodnoty...?
hebik

V jednom nemenovanom obchodnom retazci som si kúpila minule 1,5 l "Zelený čaj" - nesýtený nápoj.. a na obale som sa potom dočítala, že ide o nápoj s náhradnými sladidlami, bez energetickej hodnoty... Co si myslíte o takýchto nápojoch? Mne cistá neochutená voda az tak nechutí, aby som jej vypila 3 l denne, voda so sirupom asi tiez nie je najlepsia, mineralky neoblubujem kvoli bublinkam... Takze si poväcsine varim caje + striedam to s cistou vodou, no i tak som na cesty chcela nieco taketo, ale som na pochybach, ci to je zdraviu prospesne..

odpovedam

skus stolove nesytene vody. nemas tam bublinky, ani cukor... postupne sa da na to zvyknut. Ja uz si sladku vodu ani nedam, pricom niekedy som si ju odopriet nevedela :-)

User_37597

no ja som pred rokom povedala dost sladkym malinovkam.zacala som pit mineralky a teraz sladku malinovku nemozem vystat..ak mam chut na nieco sladke tak si primiesam sirup alebo si dam poharik coli ale to len malokedy.ked som nemala chut na cistu mineralku vymackala som si do nej citron alebo pomaranc a hned to bolo lepsie ale s tym pomali lebo by si si premnozila kyselinu v zaludku.takze moja rada znie ten citron alebo pomaranc v nesytenej alebo mierne syt.mineralke.