Kúra 309 - funguje?

tobinka

Dobrý deň, kúpila som si 309 asi pred 2-3 mesiace dozadu. Stálo ma to nie málo peňazí, keďže som si objednala 3 kúry. No som veľmi sklamaná, keď nevidím žiadny efekt, taktiež som to pila s odporom. Rada by som im napísala, poslala tie škatule naspäť a nikdy už nechcela vidieť. Je mi zle z toho, ako tam píšu tie klamstvá! Prosím Vás poslali by sme mi adresu kde to mám poslať? Ďakujem Vám pekne!

livia0719

NEFUNGUJE!!!!!!! Aj ja som si objednala kúru 309 a nepomohlo.Neschudla som ani gram.Píšu,že vrátia peniaze.......ja som im poslala naspäť prázdny balík a peniaze som nevidela,a už ani nebudem. Všetko čo je tam napísané je jedno veľké klamstvo!!!!!!!A ľudia ktorý stoja za tým sa môžu hanbiť! Neprajem im nič zlého iba tolko,aby pežili presne to,čo prežívame mi.........oklamaný,okradnutý o nemalé peniaze!

kormi

Ľudkovia, radšej sa naučte dobre stravovať a neprejedať sa. Radšej kúpim zeleninu,ovocie /aj to je drahé/ ale aspoň viem čo jem.

darkmother

no som zvedava ci vam vratia peniaze, ak nie napiste im vyhrazny dopis, ako spotrebitel z nich tie peniaze dostanete nebojte sa ;)

mačička

pozdravujem, takže je to blbosť tak ako tvrdí kačenka, nič som neschudla a pila som to z odporom, neskôr ma začal bolieť aj žalúdok. Takže tiež radím nekupujte to! Ja som im to taktiež poslala späť a čakám za peniazmi a som veľmi zvedavá či ich vôbec vrátia.