Strácam zmysel

Príspevok v téme: Strácam zmysel
goya

Zdravím,v poslednej dobe zažívam pocity akejsi bezduchosti, prázdna,chvíľky otupenosti... Cítim ako zaživa so mňa prchá iskra života. Nevidím vo veciach žiadny zmysel,pred tým ma dokázalo ohromiť doslova každé živé steblo trávy.začína ma dobiehať minulosť, drogy a prostitúcia, vo mne zanechali hlboké stopy, našťastie som sa dokázala postaviť opäť na vlastne.Hoci som nikdy nemala na ružiach ustlaté, vedela som v sebe nájsť silu a prekonať všetky prekážky... Ale teraz som ledva schopná vstať ráno z postele a vykonať základne potreby. Jednoducho strácam silu, nemá význam už ďalej bojovať... Tak ak existujú nejaké zázračné pilulky na prinavrátenie životnej energie tak mi dajte vedieť. Lebo viem, že aj keď momentálne vidím iba tmu,tak tam niekde to svetielko bude...Dakujem

Genesis

na tomto svete sa trapia miliony ludi takze rozhodne nie si jedina

1. mysli co najmenej ako mozes :)
2. nevrtaj sa v minulosti
3. snaz sa trochu sportovat - pre zenu su dobre aerobne aktivity napr plavanie, beh, skakanie na svihadle
4. kup si multimineral a papaj
5. snaz sa jest vela surovej zeleniny a ovocia a snaz sa zdravo stravovat
6. skus otuzovanie (studena sprcha)

jajka001_

zazracne pilulky...neexistuju, existuju antidepresiva ale to je zas nahrazka drog. prezi toto obdobie ako nieco prechodne, zacni si robit plany, budovat buducnost. aby si sa mala na co tesit. spomen si na svoje sny, ktore si mavala a pokus sa ich realizovat, aj ked sa ti to zda nemozne.
prechadzaj sa, bicykluj, plavaj, bud aktivna, sport prinasa telu endorfiny ktore su ako droga ale tá správna, dobrá. nadvazuj nove vztahy, ktore ti nahradia tie stare, narusene. mas zivot pred sebou.

ja40

Chcem ti len na zaciatok povedat,ze to,co si napisala neostane bez negativnych reakcii,tak bud na to pripravena. A nedaj sa odradit.
Ja osobne ti posielam vela pozitivnej energie a obdivujem ta,ze si dokazala vstat z toho bahna,lebo neni hamba padnut na kolena,hambou je nevstat z tej zemi a ty si vstala,lebo vravis,ze to je minulost.
Ona ta teraz dobieha,lebo sa ti ozvalo mozno tvoje svedomie. Ale pokial si nikomu neublizovala tak je to ok. Lenze ako vidis ublizila si hlavne sama sebe. Takze je nacase,aby si sa v myslienkach vratila do tej minulosti a pozerala sa uz na nu ako divak a nie ako herec. Cize ty uz ju vidis teraz inac z nadhladu a tak to ma byt. Takze skus pretrhnut tu tazku retaz,ktora ta drzi s minulostou a sup rovnymi nohami sa musis uz ocitnut tu v pritomnosti,odpusti si a povedz si je to uz za mnou,teraz je zo mna novy zdravy clovek a zijem teraz a je mi dobre,tesim sa na krasny zivot...:-)
Tak odo mna tolkoto v skratke,vela by sa dalo popisat...