Zapach z pošvy

Príspevok v téme: Zapach z pošvy
Tinuska111

par mesiacov pozorujem veľmi neprijemny zapach z pošvy. s hygienou problém nemam a na intimne miesta pouzivam aj specialne mydlo na to urcene, avsak zapach pretrvava, je ho citit aj hned po umyti:/ uz fakt neviem co robit. moja gynekologicka je dlhodobo pn a nahradna je velmi neprijemna, preto by som sa jej rada vyhla. ak by ste mi vedeli poradit ako to odstranit bola by som vam vdacna..

Asik

Kup si v lekarni Jenamazol to je krem do posvy s aplikatorom.Ulavi ti od svrbenia zrejme mas mykozu davkuje sa na noc hlboko do posvy.

Kiinka

Ahojte
Mám strašne pálenie a svrbenie posvy moja Gynekologicka ordinuje až v pondelok idem sa zblázniť ,potrerebujem aspoň zmierniť svrbenie a pálenie poradte mi. :'(

Kristína.number.one

Ahoj.. mám 15 rokov a tiež mám výtok, bola som s tým u gynekologičky a tá mi povedala že je to normálne.. jedna baba to ma silnejšie, druhá slabšie... medzi menštruáciou sa naše telo musí čistiť.. a poradila mi aby som pri sprchovaní striedala vlažnú a teplú vodu.

A ja osobne používam Intímky (intímne vložky).

kuku keke

dobry vecer ja som tehotna us dva mesace a mam tes zapach ako riby as mi je stoho zle us nevladzem stoho zapachu som strasne napeta a nervozna prosim porate mi co mam robit

lubiss

bude to bakterionalna vaginoza....ryby zapach husty vytok atd atd....niekedy nebyvaju symptomy rovnake naraz...ja som mala husty vytok zapach ziadny isla som k doktorovi a odisla s cipkami po prelieceni som este dostala nejake tabletky na obnovenie flory....niekedy je lepsie proste neprehanat to s hygienou :))

Matka872

ALL

Sadajte na toaletu výlučne len doma.Tieto stavy vznikajúce v posve, mozu byť aj ked si neumyjete ruky a zavadzate si tampon alebo sa chytite za ňu ,, len tak,,
A používajte na očistu posvy LACTACYD, namiesto kadeakych parfumovanych mydiel, sprchovych gelov.
Používam iba ten, a mám zdravé voňavé PH v posve.
,, klop klop na čelo ,, :-)

Denda 666

Ak nie sú prítomné žiadne laktobacily, zmizne aj zdravé ph (kyslosť) pošvy. Prostredie sa stane zásaditým, čo je ideálny stav pre koky a ich rozmnožovanie. Koky produkujú nepríjemný rybí zápach. Zapríčiňujú infekciu nazývanú bakteriálna vaginóza , ktorá sa prejavuje symptómami ako bolesť, svrbenie a nadmerný zapáchajúci výtok. V podstate sa jedná o premnoženie (nie infekciu) škodlivých mikróbov. Rovnako aj infekčné mikroorganizmy preferujú toto zásadité prostredie. Jedna sa o tzv. Bíčikovec pošvový ( TRICHOMONIÁZA ) a lieči sa Tab. ENTIZOL.

Mamľas

Ja mám 13 rokov a tiež mám tie zápachy :( a tiež sa toho nemôžem zbaviť, pravidelne sa kúpem aj si pravidelne vymieňam spodné prádlo a furt je to rovnaké. Bože ako keby ženy nemali toho málo ešte im odtiaľ aj smrdieť musí -_- Chcem byť chlap!