Liečba lopúchmi.

RNG

Lopuch/actium lappa/greater burdock z celade astrovitych, obsahuje rozne liecive zlozky, od diouretik az po cistenie pecene.
Zialbohu liecenie len bylinami z minulosti je dost slabe, treba na to vytazky z tych bylin, kde su liecive zlozky v ovela vyssich davkach.
Zatial o lopuch sa rozni alternativni lekari a doplnkovy priemysel velmi nezaujimali, co je skoda. Je len velmi malo vytazkov z neho na trhu.
Viac okolo neho je v anglickej verzii Wikipedii
en.wikipedia.org

Lulita

kedysi pred rokmi som citala stranku jdneho liecitela, co týmto liecitel, no je to zadarmo...asi si nejake po ceste natrham :D na noc treba nechat posobit

WMZQMARY

Pozdravujem vsetkych ktori sa vracaju k lieceniu prirodnymi prostriedkami. Liecenie trva dlhsie, treba byt trpezlivi a urcite to pomaha. A hlavne nedostavaju sa nam do tela chemikalie, ktorymi nas krmia lekari.

My sme vyskusali minuly rok cele leto obklady loluchmi. Manzel ma diagnostiovanu cirhozu pecene a tento tyzden po polrocnej kontrole lekar konstatoval, ze s takymto regenerovanim pecene sa este nestretol a ze je to zazrak ze este zije.

Obklad sme robili na noc - okolo celeho pasa v urovni pecene, sleziny aj obliciek. Zo zaciatku sme boli velmi prekvapeni ciernou farbou lopucha ako aj stavom - lopuch uplne suchy a rozpadnuty.

Na prstoch noh ma manzel cievne problemy s odumieranie ciev. Balili sme aj chodidla - vysledok bol, ze mu nohy netrpnu tak casto.

Ja mam na nohach velke haloxy /nesuhsim s lekarmi, ze je to od nosenia vysokych topanok, moj brat ich nikdy nenosil./ Balila som si chodidla na noc. Zapal sa zensil a celu zimu som nemala problemy s bolavymi nohami.

My uz tento rok znovu balime skoro kazdu noc, podla okolnosti.
Odporucam vsetkym co maju podobne problemy!!!

elicirka

ale neviem co to je ta lieciva voda od Dr.J.K aky ma ucinok a co si lieci Vasa svokra lopuchom trosku ste to mohol rozpisat dakujem

Lopúch-Hor.

Ak by ste pili liečivú vodu od Dr.J.K. nepotrebovali by ste ani lopúch, hoci lopúch podľa liečiteľa a mojej svokry -pomáha.Dôležité je dodržať návod a byť trpezlivý.