Liečitelka

roman8965

Michal Danác
mne aj mojej rodine neskutočne pomohol, na úrazy, vyvrtnuté členky a pricviknuté nervy je najlepší. Nedám na neho dopustiť. Každý deň mu ďakujem.

racio

puntík,
zle si čítal. je to síce sťažnosť zo strany toho, čo tú tému založil, ale ukazuje len na jeho nedôslednosť a o tej liečiteľke skôr vydáva pozitívne svedectvo. treba čítať pozorne, nie len preletieť text a hneď si robiť uzávery. ja tam nevidím nič, čo by tú osobu ako liečiteľa znehodnocovalo. ak ty také niečo vidíš, napíš konkrétne.

D.Kadlec

ta dr. albertova nie je klasicka liecitelka taka ta ludova liecitelka ako niekto poznate to je vzdelana zena a robi medicinu ale nie klasicku ale prirodnu. a to je rozdiel liecitel je nieco ine ten niekedy len sermuje rukami. jeden serm je akoze liecba, druhy serm zhrabnutie prachov. a po sermovani obycajne odchadzas chory. na chvilu sa ti mozno ulavi lebo ved placebo funguje a potom sa zase vsetko vrati. a mozes si potom od jedu zasermovat sam.

Maros75

V hotely Junior lieci Michal Danac.
Mna obral o 60 eur za tri navstevy ktore trvali cca 1 minutu aj z vyzlecenim a prd velke mi pomohol. Ale chodi tam kopec ludi ktorym asi funguje placebo a oni sa citia vraj ovela lepsie.

Ewka12

ahoj,ja poznám liečiteľku z Vrbového, okres Piestany, volá sa p.Kopáčová, ked si ju vygooglis urcite nieco najdes.ma velke skusenosti,pomaha ludom so vsetkym,ale hlavne zenam pri tehotenstve a neplodnosti,ale chodia k nej ludia so vsetkymi problemami,ci deti alebo muzi.lieci hlavne bylinkami.ziadne tajomstva sama ti napise kde tie bylinky zohnat,ako uzivat,alebo ti ona da mast ci bylinky.ja som u nej nic neplatila.chodia k nej ludia z celeho slovenska.,,ordinuje" utorky a stvrtky od 16,00hod.ucila som od strej babky bylinkarky.u nas je velmi znama.priatel u nej bol lebo mal dlhodobe bolesti v podbrusku a lekari mu nic nezistili.ona sa mu pozrela na jazyk a zistila ze ma helicobactera,to je crevna bakteria a hned dala liecbu.takze vyskusaj ju.ked chces este nejake info napis

anonym_2137

Zamčanka
ja nespochybňujem liečiteľky, práve naopak, chytám sa každej steble. Keďže túto pani naozaj nepoznám, iba ma poteší, že tie peniaze, ktoré mám dať, nebudú zbytočne vyhodené. Veď zdravie je na prvom mieste. Hľadám pre syna pomoc a preto by ma zaujímalo, či lieči aj psoriozu a ak ano, s akými výsledkami. Má niekto takúto skúsenosť?