Učiteľ - láska - budúcnosť

Príspevok v téme: Učiteľ - láska - budúcnosť
Truffla

Ahojte mam 16 a paci sa mi uz polroka ucitel a ten ma 29.
Je uzasny, vzdy ho sledujem po chodbach a na hpdinach ako sa usmieva, ako sa sprava. Je proste dokonaly....
Ked s nim mame hodinu, boli ma brucho a som strasne nervozna. Ked od neho nieco potrebujem, uplne som nema cervena...

Viem ze poviete ze je to platonicka laska, no na skole ma cakaju este 3 roky. Uz budem mat viac ako 18, moze z toho nieco byt ?

Mam chut mu to povedat, stale sa mi o nom sniva, ked som vedla neho mam chut ho pobozkat, a cakat ako by reagoval.

Neviem co mam robit, je mi z toho do placu kazdy jeden den ze nemozme byt spolu. Alebo mozme ? Mam soncu ? Po 18 ? Alebo po skonceni skoly?

Co by spravil ak by som ho pobozkala a povedala co k nemu citim?

Prosim o radu... Vdaka

la femme

Truffla, je to blbost, vykasli sa na to. Mas na danu vec este skresleny pohlad, lebo si mladucka, 29 rocny chlap je uz vyzrety a ty si pre neho dieta...navyse si myslis, ze zahodi 2rocny vztah kvoli nejakemu romaniku s mladou zabkou? a bude tak riskovat svoju pracu? to je naivneee...uvidis, budes sa citit strasne trapne ked sa to dozvie...a po par rokoch si povies, ake to bolo smiesne a detske...kasli na to, ked si zalubena a myslis si, ze je to "prava" laska tak pockaj kym skoncis skolu a potom mu to povedz, ale verim tomu,ze medzitym ta to prejde alebo sa zalubis do niekoho ineho..a po skole sa nad tym len posumejes.

Truffla

Akoze ok ja sa cervenam aj ked na to myslim :D :D
Ale tak co ..... Mne nejde o nic... Ja viem ze ma nepobozka ja le som zvedava co na to kamaratovi povie .... Ze aka bude reakcia .... Sak nech sa smeje to uz mi je tri. Ale tak ja mam VZDY aj ked som sa zalubila do niekoho stale som cbcela aby to vedela.... Proste chcem aby to vedel a je mI jedno co potom

Scotch

tiez si myslim, ze ocakava, ze mu to povie, on bude cely bez seba od radosti a tiez jej hend vyzna lasku...fakt ako z telenovely.. ale dobre no, ked si neda povedat.. asi to fakt musi zazit, tu hanbu, a potom zisti..