Láska,rozchod,pocity..je to správna vec??

Príspevok v téme: Láska,rozchod,pocity..je to správna vec??
Smutna10

Ahojte.priatela mám 3 roky.náš vzťah je pomerne búrlivý - striedajú sa obdobia veľkej lásky a šťastia a obdobia trápenia,smútku...ale mám pocit,že pomaly,ale isto sa to blíži k rozchodu z mojej strany.nechcem konkretizovať no je jedna vec,ktorá mi ubližuje.opakuje sa to veľmi často a ja už nevládzem.mám pocit, že naše životy sa nedajú skĺbiť do jedného,aj keď sme spolu toľko a plánovali sme budúcnosť.nemám z toho dobrý pocit. :-( no na druhej strane si uvedomujem, že mi vždy pomohol keď som potrebovala, bolo cítiť,že ma skutočne miluje.nebije ma, netýra, nepodvádza....ale bojím sa rozísť.neviem si predstaviť život bez neho,ale pomaly no isto ani s ním :-( aj keď ho stále ľúbim :-( sú toto normálne pocity pred rozchodom?je to správny krok?prosím poraďte mi :'(

Janci MD

Z objektívneho hľadiska, láska je len slovo a biochemická zlúčenia C85H11N - Fenetylamín. Takže, ak máte pocit, že tento vzťah je skutočne nezmyselný a výslekom bude tak či tak rozhod, treba to urobiť čo najskôr. Bude to nepríjemné a bolestivé, no je to podobné ako odvikanie od drog (Phenettylamín je chemicky veľmi príbuzný amfetamínom, tie sú účinkom podobné kokaínu, takže rozhod bude podobný ako odvykanie od kokaínu, no určite to zvládnete. Homo totiens moritur, quotiens amittit suos-Človek umiera toľkokrát, koľko blízskych stratil. No ak je aspoň čiastočná nádej, skúste to využiť. Porozprávajte sa o tom s Vašim partnerom, bude to ťažké, no musíte nájsť odvahu. Rozhovor môže pomôcť vám obom.

elsa5.5

no niekedy na vzťah len láska nestačí,ten tvoj problém sa už nedá riešiť?aby si potom neľutovala lebo žiadny muž nie je dokonalý takže vždy tam niečo bude...,ked ho máš stále rada skús to riešiť je to na tebe ešte raz si to dobre premysli než urobíš definitívne rozhodnutie,,ak by si sa s ním rozišla tak to nejakú dobu potrvá kým na neho zabudneš a keby si ho chcela naspäť tak už môže mať iný vzťah tak si to dobre zváž aby si potom neľutovala.....:)

zuzinka 20

ja by som radila na chvilku si dat pauzu, ze trebars tyzden ze si potrebujes veci vyjasnit, aby si si mohla cely vas vztah viac vazit..ono to nie je take lahke si niekoho najst ktory by ti vo vsetkom vyhovoval, vzdy bude nieco, ale lubit znamena brat cloveka aj s tym dobrym aj s tym zlym...
a zemy maju tendenciu stale sa neuspokojit s tym co maju..ze sak monzo je tu niekto ozaj lepsi..3roky nie je malo..a je pochopitelne ze uz nie je vsetko take idealne..a je to dost na to aby si zistila koho mas pri sebe:)..
moznoze je to uz taky stereotyp, tak sa snzte si to nejako spestrit.