Zatial sme nemali sex

Príspevok v téme: Zatial sme nemali sex
Flipsoo

S priateľkou sme spolu skoro 2 a pol roka. Máme 19 rokov. Zatial sme sex nemali, len isté typy sexu ako napr. orálny... Ale priamy pohlavný stik ešte nebol.Vždy na to povedala nie. Ja neviem čo si myslieť alebo ako to brať. Si myslím, že sme spolu dosť dlho a aj dosť starý, ale zase na druhej strane nechcem ju do ničoho nútiť. Neprestávam ju mať kvôli tomu rád, sa nehádame ani nič podobné, len mám dojem, že ja prestávam mať chuť aj na tie veci čo robíme okolo sexu. Prestáva ma to vzrušovať a vlastne ma to nikdy veľmi nevzrušovalo.A teraz sa mi ani nechce s tým začínať a vlastne ani sex ma tak nepriťahuje ako predtým...

blondula

ja by som nevydrzala 2 a pol roka sa iba s priatelom "muchlit" :D u mna bola sexualita uz vo velmi skorom veku ked som zacala masturbovat a prvy sex som mala v 17 a pol roku.nehovorim ze treba ist hned do postele,to som tiez nerobievala,ale ked mam tuzbu byt s priatelom,lubim ho,tak nevidim v tom problem :D sa ti ani necudujem,ze ta to prejde a nemas ani chut.ale ved chut aj na co ??? hmmm.... mali by ste sa vazne porozpravat !! a si si isty,ze ona nema nikoho ineho ?? ... pytam sa,lebo tu na fore som citala uz kadejake temy :DDD

agent WC40

Sex nie je len o potrebách. Ak niekoho miluješ túžiš po ňom aj fyzicky. A sex ku vzťahu patrí nech si hovorí kto chce, čo chce. Ak až po svadbe zistiš, že si s tvojou milou v posteli nerozumiete už je neskoro plakať. Treba sa spoznávať oveľa skôr (Samozrejme nie v 15 rokov). Sex je istým druhom potreby. Ale je to individuálne ako všetko. Nie každý ma každý deň chuť na pivo, čokoládu, alkohol. Tak isto je to aj zo sexom. Ale je rozdiel sex s niekym koho miluješ a neviazaný sex na jednu noc.

Igor88

Môže mi niekto niečo vysvetliť? Som trocha zaostalí okolo vecí týkajúcich sa sexu.
Ako myslíte to, že chlap potrebuje sex? Ja mám tiež 19, frajerku nemám a som panic. Ale nezdá sa mi to až nejaké silné, že \\\"teraz si potrebujem vrznúť lebo som nadržaný chlap\\\" jasne aj ja mám svoje potreby ale dá sa to vyriešiť aj inak.
Alebo ak sú dvaja spolu 2 a pol roka (aj keď majú len 19 rokov) tak už to vy vnímate akože sex je v tak dlhom vzťahu potrebný aj keď sú ešte tak mladý? A keď ja mám 19 a nemám žiadny vzťah tak to vnímate, že nemám možnosť si vrznúť keď nemám vzťah a mám na sex ešte čas?
Teda ak sú dvaja chalani vo veku 19 rokov pričom jeden má vzťah a druhý nie tak teda hovoríte, že on už by mal mať sex a ja by som ho mal mať až keď budem mať dlhodobejší vzťah?
Za odpovede vopred ďakujem a dúfam, že mi niekto odpovie lebo ma to strašne zaujíma. Dik

vtakohnivak

no ludia, tak to ako pozor! toto zavana niecim trocha mimo. sak ked s niekym chodim rok tak snad uz si mozeme tieto veci vydiskutovat. toto sa teda fakt tu nevyriesi, ze partnerka nechce sex. bohvie ake ma dovody, ty sa mozes len domyslat ale ked sa s nou o tom neporozpravas, tak sa mozes paradne zmylit. moze to byt aj taky pripad ze napr. bola znasilnena, alebo ma nejaku debilnu vychovu a chorobne sa boji otehotnenia. to treba na rovinu povedat v com je problem. ked som s niekym chvilu tak nepoviem, neriesim. ale ked s niekym mam uz takyto vztah tak musim byt na istom co je vo veci. tak sa nevyhovarajte na to ze nechcete nikoho nutit, lebo to je sucast vztahu a dost dolezita, tak si to treba vydebatovat.

Patrikoo

ja mám podobný problem po roku nič, stále ked som ju začal dráždiť a prekročilo to neaku hranicu tak ma odtiahne, neviem prečo vždy mi povedala aby sme sa nikam neponáhlali .. ona má 20 rokov a je ešte stále panna, ale mám pocit že po neakých 10 min dráždenia ju to skorej bolí ako vzrušuje, zistil som že tzv" Labia minora" jej stuhne. myslím si že má vaginizmus ale povedat mi to neche a radšej som sa jej na to ani nepýtal..
nuž ako to bude dalej neviem sám

sweater

tak tipujem ze tak 95% zien sexuje a predsa nechce otehotniet, su aj ine metody ochrany, ja tiez soferujem ale pritom nechcem havarovat... a ja netvrdim ze ju ma nutit do sexu alebo co, ked nechce je to jej vec, ja len ze nechapem jej dovodu, teda skor si ho neviem domysliet, kedze to frajerovi nijako neobjasnila...

kafe

Sweater, pri konkrétnej otázke o jedle sa môžeme baviť o otrave jedlom. Čo je divné na tom, že kočka nechce otehotnieť tak nemá pohl. styk? Všimol si si vôbec, že tento pár spolu sexuje? Takže porovnávať hladovanie s odmietaním pohl. styku ti moc nevyšlo.

Flipsoo

Hmmm, nie je panna ako panna... Pohlavný styk ešte nemala, ale panenstvo v tom zmysle, že sa jej pretrhla panenská blana statila so mnou.

Nnnnn

Flipsoo: Nepovedal si ci je panna. Ci caka na toho praveho, ktory ju zbavy panenstva (a este nevie ci si to ty), alebo uz to ma za sebou a len ju celkom obycajne nepritahujes dost na sex.

Aj by ma vcelku zaujimalo kolko z tych zien, ktore cakali na toho super-praveho ktoremu sa oddaju prvy krat s nim aj zije po zbytok zivota.