Ja a moja váha

tpch

47kg na 160cm absolutne nie je vela, skor malo. Menej sa pozoruj, neries vahu, si dobra taka, aka si. Venuj sa uceniu, zabave, kamaratom a prestan sa pozorovat, lebo si len pokazis pekne roky mladosti.

xdanielax

napis prosimta aku mas vysku. len vaha nestaci. Keby ja vazim 47 kil pri svojich 180 cm tak by som vyzerala jak kostra, takze chapes.. :-)

a inak sa riad tym, co ti povedala ivett, treba jest pravidelne, nic nevynechavaj, ved mas len 13, telo potrebuje ziviny na vyvin. Ale zase, netreba jest zbytocnosti ako su vyprazane a mastne jedla, zbytocne vela sladkosti atd, aj ked z casu na cas si dat sladkost je uplne ok.

ale urcite nic nepokazis, prave naopak, tym, ze sa zacnes hybat!! najdi si nejaky sport co ta bude bavit. je to dolezite, uvidis, ako to o par rokov ocenis, a nie len ty ;-)

anjelik9

na zakladke som si aj ja pripadala oproti inym vačšia no ked sa na to kuknem po rokoch ja som mala super postavu a oni boli vychrtle :DDD takže nerieš chlapom sa páčia ženské postavy a nie chodiace anorektičky :p

annieee

no to závisí aj od tvojej výšky, ja mám 18r a tiež 47kg, ale výšku len 160cm takže myslím, že u mňa je to ok :) a neboj máš ešte len 13 a začínaš sa vyvíjať, preto nezačínaj so žiadnymi dietami - teraz tovje telo potrebuje vitamíny, živiny atd... ;) ;)

IVETT16

Ahoj, nenapisala si aka si vysoka, ale tvoja mamina ma pravdu... Diety su nezmysel, ak chces zostat stihla je velmi dolezite sa pravidelne stravovat. Roznymi dietami by si si iba pokazila metabolizmus a stal by sa presny opak toho co by si chcela... tvoje telo by zacalo tuk ukladat. Papaj pravidelne male porcie. Nesmies vynechavat ziadne jedlo (ranajky, desiata, obed, olovrant a vecera). Ak chces trosku schudnut a citit sa fajn vynechaj sladkosti, daj si namiesto nich ovocie. Na obed si daj polovicnu porciu prilohy a zvysok dopln zeleninou. Si mladucka, urcite zdrava a myslim si ze 47 kg naozaj nie je vela.

iwus93

a výšku máš akú??..tvoje telo sa ešte vyvíja tak žiadne diety...ak sa ti nepáči istá partia tak začni cvičiť cviky na tie partie