tunel do ucha...

Príspevok v téme: tunel do ucha...
punkiXX

počúvajte prosím vás.. poradťe mi.. pred dvomi dňami som si dala do uchu rozťahovák 3 mm.. na začiatok... chcem rozťahovať na 5 mm..
a chcem sa spýtať.. ešte stále ma bolí to ucho iba na dotyk .. a keď si chcem posunúť slimáka.. nejde to,.. :/
chcem sa vás psýtať či je normálne že keď som si na slimáka a na ucho pritlačila.. vyšiel mi z neho odporný hnis.. a okolo je kúsok krvy je to normálne ? a chcem sa vás spýtať.. joľkop si ho ešte asi tak mám nechať .. alebo si ho mám vybrať a vydezinfikovať ? a čím si to mám krémovať ? Ďakujem za rady :)

xdanielax

nechytaj si to zbytocne, vzdy len tym mydlom to umy. to je jasne ze ked ti z toho tece hnis alebo krv, tak ti to tam zaschne, hlavne vzdy umy ruky, nech si tam zbytocne nezanesies infekciu.
ked si to navlhcis tym mydlom, potom to pojde pekne dole. Cisti to tak 4-5x denne. a hlavne ziadne masti!!
a neroztahuj to, ked to mas hetake teraz.

xdanielax

nepouzivaj alpu, ale kup si antibakterialne mydlo. Nechaj si to v uchu a nevyberaj stale hore dole, lebo to len drazdis.
nechci to hlavne kazdy den roztahovat ale nech si to ucho pomaly privyka.
Ja teda tunely nemam ale mam nejake diery navyse, a mam taku skusenost, ze mi to vzdy chvilu hnisalo (okrem chrupaviek), a pak sa to pekne zahojilo.Takze moj nazor je, ze treba pockat kym sa to ako tak zahoji a potom ides dalej.
A navyse, urcite sa vies bez problemu nakontaktovat na nejake tattoo studio a spytat sa, resp. vela z nich ma instrukcie k osetrovaniu atd na svojich strankach, no ne? :-)

punkiXX

ale ja si to roztahujem sama.. a aj sama som si tie roztahovaky vyrabala s fima :)
takze mozem dalej pouzivat alpu a hojivy zazrak na usko.. vatou si to osetrujem.. a slimka si teda mam nechat dnuka ? nechcem ho vyuberat :)

xdanielax

to si nedostala instrukcie k tomu, ked ti to robili?! To nehovor ani zo srandy.
jasne ze je to normalne po dvoch dnoch. aj ten hnis. Pekne to osetruj jak sa patri.

Ak si nebola u nejakych masiarov, bez pochyby ti na zaver povedali, ze keby sa ti nieco nelubilo, tak sa zastav, alebo zavolaj. Tak posluchni.

punkiXX

aha.. diki .. ale staci ked som si ho nedala von iba som si ho tak vzdezinfikovala alpou ? a na to ake masticky ?