Problem s pyskami?

Príspevok v téme: Problem s pyskami?
tai0201

Ahojte. Mam taky problem. Mam vacsie male pysky, nez je asi normalne, ale doteraz som sa nad tym nikdy nejak nepozastavovala a ani ziadny chlap sa doteraz nikdy na mna \"tam dolu\" nestazoval. Mam vsak pocit, ze moj terajsi priatel s tym ma problem. Teda za pol roka co sme spolu mi poskytol oralny sex asi tak dvakrat a raz tak akoze vtipne poznamenal, ze \"...a dame ti zmensit pysky...\". A teraz sa uz fakt dost zamyslam nad tym, ci mu je to naozaj odporne, mne to az take hrozne nepripadalo, aj ked je pravda, ze male su estetickejsie, aj mne sa viac pacia, ked sa pozriem napriklad na pornoherecky...tak zacinam pomaly rozmyslat nad plastikou. Co si o tom myslite?

Nnnnn

Pozeram, ze sa to tu nejak casto riesi. Ked je Vas tolko s vacsimi, nie su nahodou potom velke normalne ??? A male by mali byt "cudne". :))))

Ja som sa nad tym nikdy nezamyslal. Beriem to tak, ze jeej zasa nejaka ina. :)
Pokial to nie je vyslovene abnormalita, ze ich mas po kolena, tak kde je problem.

A co sa tyka oralu, tak to uz vobec nechapem. Ved s vacsimi sa lepsie pracuje. Je tam co lizat, cmulat, hryzkat, potahovat ... Asi oral nevie, alebo ho nebavy.

Dasena

Hmm, ja mam tiez vacsie, no co uz narobim.Nedala by som si to rezat, kedze mi to nesposobuje ziadne zdravotne problemy.Ale to uz zalezi od teba...A mozno priatel proste nerad robi oralny sex, alebo ho to mozno nebavi a ty mas len blby pocit v hlave, ze je to kvoli pyskom...Tazko povedat ale ked vam to inak klape, tak pohoda :)

tai0201

mataBB: no on esteticky je, nemam mu co vytknut:D mozno este nemal partnerku s takymi ako mam ja, uvazujem, ci to fakt moze byt medzi nami sexualny problem. A mozno ma on problem a ja si to len zbytocne vztahujem na seba.

Dasena: on ich vyslovene nie, ze riesi, ale ja mam pocit, ze to je pre neho problem, ako hovorim, oralny sex z jeho strany 0 bodov. A to sa staram o seba dost...

Dasena

Myslim, ze ked ta naozaj lubi,neriesil by tvoje pysky...mna by to urazilo, ved on je dokonaly?Asi by som hned zarypala, ze.... "dame zvacsit vtaka" aj keby ho mal akuratneho...

mataBB

ze je to debil...lebo jeho muzstvo je urcite strasne esteticke a idealne...skus nieco podobne poznamenat aj ty na jeho dlzku alebo hrubku, alebo take nieco..a uvidis ze uz ti to nikdy nepovie..zboznujem ked muzi kritizuju zeny bez toho, aby sa najprv pozreli na seba