Akné, uhry, hnisavé zápaly

enynfdg

Derminax - derminax.lv Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky. Veľmi odporúčam.

PaliPali

Ahojte

Mám citlivú pleť. Akné mi pokazilo mnoho veci náladu fotky sebavedomie atď. Vekom sa to zlepšovalo /ale nie podľa mojich predstáv/ po návštevách kožnej /vždy som si čoto odniesol isotrexin a iné mastičky tabletkám typu roakutan som sa zasadne vyhýbal/ príbeh bol ten istý načas zabralo potom už nie, po škole som sa začal nato pozerať štýlom príčina či následok ?? tak sa rozhodol jesť výživové doplnky ako zinok (chelátovaný) a Biotín, rovnako takisto som prehodnotil stravu menej mlieka a hydinového mäsa z veľkochovov všetci vieme ako to tam dopujú hormónmi (nevysadil to úplne ale samozrejme ale snažím si stravu spestriť). Po tomto môžem povedať spokojne že sa to zlepšilo jasná vec že sem tam nejaký pupák vyskočí /po chorobe zimne mesiace/ ale až také akútne to nie je aké to bolo v mojej "postburte" /vek 17-19 rokov/. toľko môj postreh držte sa na konci čaká víťazstvo nad touto potvorou :)

2Baska4

Pred par dnami sa mi na email ozvala jedna slecna (alexandra s.), v emaili to mala neake zvlastne,nechcelo jej hned poslam mail,tak som to musela kus upravit,tak neviem ci jej prislo nieco alebo nic,lebo neskor neodpisala.tak ak si toto citas,mi napis nieco aspn,dakujem:)

Iba Katka

Elizabeth21 - skúsila som, dnes som si kúpila tú soľ. Použila som ju ešte len 2 krát ale teraz po druhom pokuse musím uznať, že moje celo je podstatne hladšie. Uvidíme za pár dní :)

Elizabeth21

Skúste si kúpiť v lekárni morskú soľ za asi 3 eurá, a slaným roztokom si potierať tvár, nechať pôsobiť asi pol hodinku a potom zmyť teplou vodou.
Fakt to pomáha, ak neveríte prečítajte si na internete účinky morskej soli a uvidíte že tam nenájdete ani jeden negatívny účinok. Ja som už 8 rokov používala kadečo, a nebolo to lacné veru, tak keď som objavila toto, úplne som bola z toho mimo. Výsledky vidno už za pár dní, pleť je jemnejšia a čistejšia, len si netreba nato dávať žiadny make-up.
Dúfam, že som pomohla :)

simka111

ak spôsobujú akne hlavne hormony, tak je dobre piť alchemilku, to je asi jediny prirodny spôsob ako tomu aspon trocha pomôcť, ja sa ju chystám piť, tak dufam že mi pomôže, nechcem brať žiadne lieky...

kaktus55

ahoj, ja mám 18 rokov a cez leto som bola v Nemecku na 6 týždňov, a tam sa mi katastrofálne zhoršila pleť. Robili sa mi vkuse veľké hnisavé vyrážky, ktoré boli zapálené a to len tak, kuknem do zrkadla a ďalšia. Prišla som domov a hneď som išla ku kožnej doktorke. Tá mi predpísala antibiotiká Doxybene (na zápal) a vodičku Zynerit (tá vysušuje). Začína to účinkovať až po takom mesiaci (už tam nie je hnis, ani nie sú zapálené). Začala som brať aj tabletky B-complex, čistila som si pleť Alpou alebo 60% liehom z lekárne, začala som piť každý deň zelený čaj a brala som aj tabletky Zinok. Už sú to 2 mesiace a na mojej tvári sa už len kde tu kde objaví nejaká vyrážka. Po takom mesiaci liečby som hneď videla zlepšenia. Je to dlhodobý proces, ale treba vydržať, oplatí sa to :) Tak držím palce, ja som sa s tým dosť natrápila :)

lukineek

danila262 chcel by som sa opytat na : koloidne striebro je sa to ma pit alebo nejak inak... a este panensky kokosovy olej ci sa to ma davat na tvar abo tez nejak inak.... a ci sa to da kupit v obchodoch abo lekarni alebo len cez internet :) dakujem

daniela262

takze..kupovala som si vselijake kremiky a boli dost drahe..od vichy cez estee lauder a podobne..presla som si par diskusii tu na tejto stranke a zvolila som cisto prirodne veci a musim povedat: VSETKY TIE ZNACKOVE KREMIKY, Z KTORYCH MAM MINUTE ANI NIE POLOVICU SOM HODILA DO KOSA!!! ani jedno z nich mi nezabralo. momentalne pouzivam na tvar koloidne striebro ako tonikum, kedze mam mastnu plet, ktore mi ju krasne odmasti, zbavi uhrikov, a stiahne pekne vsetky cervene veci ktore sa mi nahodou objavia na pleti kedze ju mam citlivu. navyse je to antibakterialne takze zamedzuje tvorbe dalsich vyrazok..takze to je jeden zazrak.. no a potom druhy je panensky kokosovy olej, ktory krasne plet hydratuje a kedze nie je komedonny neupchava pory. ten si zmiesavam s citricidalom, ktory tiez robi divy, pretoze mi pekne vyliecil plet..jednorazovo som do toho investovala ani nie tolko ako za jeden kremik a vydrzi mi to veeeeeeeeelmi dlho..takze tolko :)