Rozchod

Príspevok v téme: Rozchod
love26

Pekny den prajem kazdemu,tak a je to za mnou,vedela som ze tato chvila opat pride,len som nevedela ze to bude takto velmi boliet.s priatelom sme boli spolu pat rokov,pocas toho sme sa rozisli parkrat,mali inych partnerov,ale stale sme si k sebe nasli cestu a ked sme boli spolu bolo to zo zaciatku super,ale stale sa to dostalo do starych kolaji,teraz ako sme boli naposledy spolu tak som mala pocit ze do toho vztahu davam vsetko,milovala som ho neskutocne a mala som pocit ze jemu to bolo uplne jedno,stale len kamarati,zo zaciatku mi to nevadilo,ale casom hej,lebo som videla ze sa vobec nezmenil,stale myslel len na svoje dobro.posledna kvapka bola ked som zistila ze pise byvalej a posiela jej pusinky v smske,stale aj predomnou hovoril o babach ake su sexi atd a ja nie som niaka skrata co si toto zasluzila.starala som sa o neho,varila,prala,upratovala,mali sme super sex ale ked sme boli v spolocnosti tak som mala pocit ze som pre neho vzduch a vsetky ostatne okolo mna boli perfektne,len ja vkuse ta nemozna.podkopaval mi riadne sebavedomie,zomrela mi pred par rokmi mamina a zanechalo to vo mne totalne prazdno a ak som bola par krat smutna tak mi povedal ze nech na to uz do pekla zabudnem,ja som chcela len popocuvat objat a nic viac.a ked som mu povedala ze sa rozchadzam s nim pre zmenu ja povedal zivot ide dalej,myslela som si ze povie nieco v zmysle ze nech neblbnem,teraz pracujeme na jednom mieste,ale mam pocit ze naj bude ked dam vypoved a zabudnem,tvari sa tak ako keby ani nemal srdce,chcem vediet niaky nazor na toto ci som spravila dobre,ci co mam do kelu robit.uz ma ani za ruku nedrzal s tym ze nemame 15 rokov,vobec si nevazil to co mal:/

vychodnarka9

ja sa cudujem ze vobec pochybujes ci si urobila dobre. milovat zahrna straasne vela veci, napr milujes ako sa k tebe sprava v spolocnosti? podla tvojich slov asi nie. no chlapi niesu az taki citlivy ako my, ale ten tvoj asi nie je vobec. on bude lutovat ze si nechal prejst cez prsty take dievca ako ty. a ty si zasluzis nieco lepsie, urcite. ked uz dostal tolko sanci, a vidis jeho spravanie jeho reakcie.. inac podla mna prave v malickostiach spoznas dobre cloveka. sama si musis povedat ci ti to nevadi ci s tym dokazes zit, ale myslim ze uz si sa rozhodla :) vela stastia v najdeni toho spravneho :)

User_37597

no co cakas?ze ti tu bude niekto pisat take ze sa ihned k nemu vrat? :D
jasne ze si spravila dobre a nabuduce sa dobre rozhodni ci ostanes s niekym kto sa s tebou raz ( ak nie viac krat ) rozide.
nepochopim vas zenske a muzi!!!
ked sa raz z niekym rozidem tak preco sa s nim zas mam davat dokopy?

alibi

podla mna to nikdy nebol ten pravy.. este raz sa rozist a dat sa dokopy tak ok. ale vkuse sa rozchadzat a schadzat..to naznacuje ze problemy boli velke a neprekonatelne. ked som docitala tvoju spoved napadlo ma jedine slovo

KONECNE

ocividne nebol ten pravy konecne nanho zabudni aj ked ho milujem a hladaj inde.city to nie je vsetko treba mat aj partnera s ktorym si clovek rozumie. uvidis ze ked to preboli najdes si ineho a povies si "ako som mohla byt taka blba a toto vsetko znasat tak dlho"

alussska

Tažko súdiť, lebo nepoznám jeho názor na Váš vzťah, ale podľa toho, ako si opísala jeho správanie k Tebe, tak myslím, že si urobila dobre. Však keď on nemá záujem, aby ste boli pár, tak načo sa snažiť? Robila si maximum a na vzťah treba dvoch. Zdá sa, že po celý čas si to ťahala prevažne Ty.